Καλοντυμένες και κακοντυμένες στον τελικό του Survivor – CELEBRITY STYLE

July 7, 2022

Στο Άλσος Βεΐκου, τη Δευτέρα 06/07/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities που πήγαν παρακολουθήσουν τον τελικό του Survivor. Ανάμεσα τους ήταν και πολλές κυρίες της Ελληνικής showbiz. Κάποιες ήταν πολύ στιλάτες… άλλες όχι και τόσο.



Πως εμφανίστηκαν στον τελικό του Survivor

Και ξεκινάμε με την Μαρία Αντωνά, η οποία εμφανίστηκε με ένα mini ροζ σατέν φόρεμα, συνδυασμένο με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όμορφη είναι αλλά η εμφάνιση της στον ημιτελικό μου άρεσε περισσότερο (δες εδώ όλες τις εμφανίσεις του ημιτελικού). Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της είναι άψογα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – αποκλειστικό: Οργισμένη η Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή – Μουρμούριζε και εξαφανίστηκε

Συνεχίζουμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αυτή τη φορά ήταν ντυμένη στα λευκά, σε αντίθεση με την βραδιά του ημιτελικού, στην οποία είχε εμφανιστεί με μαύρο set. Και αυτό το ντύσιμο μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι σαν άγγελος μέσα σε αυτό το λευκό maxi φόρεμα με κοψίματα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, πάλι κινήθηκε safe, με ένα μαύρο φόρεμα. Αυτή τη φορά μου αρέσει περισσότερο όμως γιατί έκανε συγκλονιστικό χτένισμα με ψηλή κοτσίδα σε πλεξούδα και συνδύασε αυτά τα φανταστικά πέδιλα με λουριά.

Και συνεχίζουμε με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία έκανε το χτένισμα που της πάει περισσότερο από όλα, την χαμηλή κοτσίδα. Μακράν καλύτερη από την εμφάνιση της στον ημιτελικό, ωραία πέδιλα… με το γαλάζιο mini φόρεμα όμως, δεν τρελάθηκα.

Η εμφάνιση της Στέλλας Ανδρεάδου δε μου άρεσε δυστυχώς. Ενώ τα πλεκτά είναι πολύ μεγάλη τάση, θεωρώ ότι τα τόσα χρυσά κοσμήματα δεν αναδεικνύουν με όμορφο τρόπο αυτήν την ολόσωμη φόρμα και την ίδια. Επίσης τα μαλλιά από τη μία πλευρά είναι κάτι πολύ παλιομοδίτικό, θα προτιμούσα κάποιο άλλο χτένισμα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αυτή τη φορά ήταν υπέροχη. Είχε ένα τέλειο boho chic look. Φόρεσε ένα maxi φόρεμα με κρόσσια και κοψίματα στη μέση και άφησε λιτά τα μαλλιά της. Είναι μία από της αγαπημένες μου εμφανίσεις από το χθεσινό βράδυ.

Η Μυριέλλα Κουρέντη εμφανίστηκε και αυτή τη φορά με ένα γαλάζιο φόρεμα, το οποίο της πηγαίνει περισσότερο από αυτό που φόρεσε στον ημιτελικό. Τα μαλλιά της δεν θα τα ήθελα από την μία πλευρά, για τον ίδιο λόγο που προανέφερα στον σχολιασμό της εμφάνισης της Στέλλας Ανδρεάδου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί βρίσκω την εμφάνιση της αρκετά απλή και μου θυμίζει ντύσιμο ορκωμοσίας. Ιδίως οι συγκεκριμένες πλατφόρμες είναι λίγο παλιομοδίτικες.

Και συνεχίζουμε με την εμφάνιση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, στην οποία θα σχολιάσω το μακιγιάζ το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου… θα ταίριαζε περισσότερο να τονίσει περισσότερο τα μάτια και λιγότερο τα χείλη, καθώς επίσης να κάνει έναν χαμηλό κότσο στα μαλλιά της.

Τέλος, περνάμε στην εμφάνιση της Πελαγίας Καζολέα, η οποία ήταν επίσης πολύ απλή, θα μπορούσε να βάλει κάτι πιο εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της και και τα πέδιλα της μεμονωμένα μου αρέσουν πολύ, η συνολική εικόνα όμως, δυστυχώς όχι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: