Survivor 5: «Μου έβγαλε έναν…» – Η Παναγιώταρου είδε και ''δίκασε'' το βλέμμα της Αντωνά στον τελικό

July 7, 2022

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη 7/7 στο Super Kατερίνα προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα είδε και συνέβησαν στην βραδιά του τελικού του Survivor 5 την Τετάρτη 6/7 και φυσικά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην νίκη του καλού της.



Το μοντέλο κρατώντας όπως μας έχει συνηθίσει σχετικά με τον Στάθη Σχίζα χαμηλό προφίλ, ήταν φυσικό και επόμενο να ερωτηθεί για το περιβόητο βλέμμα της Μαρίας Αντώνα την ώρα, που ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή. Δεν είχε και την πιο ευχάριστη αντίδραση και επειδή αυτό το είδε η Αλεξάνδρα, τόνισε πως αφενός ήταν αληθινό αφετέρου όμως το θεώρησε κάπως υπερβολικό.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – αποκλειστικό: Οργισμένη η Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή – Μουρμούριζε και εξαφανίστηκε

Τα σχόλια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το περιβόητο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor 5

«Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως ίσως λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα. Δηλαδή είναι λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν λίγο πιο extreme από ότι περιμέναμε το όλο βλέμμα.

Εγώ πιστεύω ότι στη θέση της απλά θα ήμουν απογοητευμένη. Μου έβγαλε κι έναν θυμό, δεν βλέπω απογοήτευση και στεναχώρια».

Η αποθέωση του twitter για την στάση της Παναγώταρου τη βραδιά του τελικού

Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να σήκωσε το κύπελο και να ήταν νικητής του φετινού Survivor 5, ωστόσο και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποθεώθηκε εξίσου από το κοινό όχι μόνο για την στήριξή στον άνθρωπό της, καθώς διακριτικά και χωρίς καθόλου “ντόρο” υποστήριζε τον αγαπημένο της χωρίς να προκαλεί, και τα λόγια της ήταν πάντα μετρημένα και χωρίς καθόλου υπερβολές, κάτι που είχαν επισημάνει αρκετοί άνθρωποι και η χθεσινή βραδιά ήρθε να επιβεβαιώσει!

Πραγματικά, όπως φάνηκε και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν έχασαν ούτε λεπτό από τον μεγάλο τελικό, όπως σχολίασαν την Αντωνά και την αντίδρασή της, σχολίασαν και εκείνη καθώς στην περίπτωσή της, έδειξαν την απερίγραπτη συμπάθεια και τον μεγάλο θαυμασμό τους προς το πρόσωπό της μέσω των σχολίων τους, για την ταπεινότητα που δείχνουν σαν ζευγάρι, αλλά και για τον χαρακτήρα της και τον τρόπου που μιλούσε εχθές χωρίς έπαρση και φωνές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: