Survivor 5 – τελικός: «Την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ» – Η εξομολόγηση του Στάθη στην Παναγιώταρου στον αέρα

July 7, 2022

Οι δύο φιναλίστ του Survivor 5 παρακολουθούν τα βίντεο που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για την πορεία των φετινών παικτών, ωστόσο έφτασε η στιγμή για τους ίδιους να έρθουν λίγο πιο κοντά με τα δύο πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία προηγουμένως έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση, και την Μαρία Αντωνά να καθίσουν δίπλα στους συντρόφους τους και η κίνηση του Στάθη Σχίζα μας έκανε να λιώσουμε.



Την σήκωσε στα χέρια και την τοποθέτησε στο κάθισμά της απαλά, ενώ όση ώρα μιλούσαν ο ένας για τον άλλο δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Εκείνη αποκάλυψε, μάλιστα, το χαρακτηριστικό του Στάθη που την έχει γοητεύσει, ενώ εκείνος συμπλήρωσε πως πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του. Ο Σοϊλέδης στο άκουσμα αυτών υποστήριξε πως σύντομα θα έρθει και η πρόταση γάμου.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! Κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Οι δηλώσεις και τα φιλιά του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον τελικό του Survivor 5

«Ο Στάθης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του. Με συγκινούσε κάθε φορά που τον έβλεπα να κερδίσει και να κρατάει χαμηλά το κεφάλι του, αυτό ήταν το πιο συγκινητικό για μένα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Ενώ ο Σχίζας της εξομολογήθηκε: «Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ, είναι γυναίκα μου, γυναίκα της ζωής μου, αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω δίπλα μου. Την αγαπώ πολύ και την έχω δίπλα μου σε όλα».

Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται ούτε στα διαλείμματα

Σε λίγες ώρες θα αναδειχθεί επιτέλους ο μεγάλος νικητής για φέτος, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Όλοι οι παίκτες, οι φίλοι και οι συγγενείς των 2 φιναλίστ έχουν ήδη φτάσει (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή τους) και ανυπομονούν να μάθουν το αποτέλεσμα.

Αφού πρώτα ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον Άρη και τον Στάθη στο στάδιο και προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις (δείτε τες εδώ), έπειτα ακολούθησε ένα διαφημιστικό διάλειμμα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είναι φυσικά εκεί και απαθανάτισε τα τρυφερά φιλιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: