Survivor 5 – τελικός: Χαμός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Τραγούδησε το πρώτο του κομμάτι

July 7, 2022

Μετά το ξέφρενο πάρτι με τα τραγούδια του Σάκη Αρσενίου και τους χορούς Ευρυδίκης και Βρισηίδας, σειρά είχε να σηκωθεί και να ανεβάσει το κοινό στον αποψινό 6/6 τελικό του Survivor 5 ο… Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.



Ο “βασιλιάς της καρδιάς μας” λοιπόν μετά την περιβόητη επιτυχία που έκανε με το “Yummy” κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ηχογράφησε και κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! Κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Φυσικά, η πρώτη live μετάδοση έγινε απόψε στο Γαλάτσι και ξεσήκωσε όλο το κοινό με τις χορευτικές του κινήσεις και πρώτους πρώτους τους Survivors συμπαίκτες του. Νωρίτερα, προβλήθηκε κι ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο σε αυτόν και σε όλες τις στιγμές γέλιου που μας έχει χαρίσει.

Το πρώτο τραγούδι του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Έμειναν όλοι “κάγκελο” – Η επική φάρσα του Λιανού που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα κατά την άφιξή του στην Αθήνα με τους δημοσιογράφους, είναι ένας από τους παρουσιαστές που φημίζεται για το χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες που πετάει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και των σχολιασμών που κάνει γενικότερα. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές του στο Survivor 5, όπου προβλήθηκε και μία από τις πιο απίστευτες φάρσες που έκανε στους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου.

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πειράξει όσους είχαν απομείνει λέγοντάς τους πως θα επέστρεφαν στο ριάλιτι επιβίωσης κάποια από τα πρόσωπα που είχαν ήδη αποχωρήσει. Ανέφερε πως έγινε ψηφοφορία στην Ελλάδα για εκείνους που θα ήθελαν να ξαναδούν να αγωνίζονται και αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Δεν κατάφερε, ωστόσο, να ολοκληρώσει την φάρσα, διότι ξέσπασε σε γέλια κοιτώντας τα σαστισμένα βλέμματα των διασήμων και των μαχητών, ενώ οι ίδιοι μόλις κατάλαβαν ότι αυτό δεν ισχύει ανακουφίστηκαν και άρχισαν να του φωνάζουν για το άγχος που τους προκάλεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: