Survivor 5: «Δεν αρκεί…» – Η πρώτη μακροσκελής δημοσίευση της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της

July 6, 2022

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έφτασε πολύ άξια μέχρι τον ημιτελικό του Survivor 5 και με τεράστια μαχητικότητα να είδαμε να ξεχωρίζει και να φτάνει πολύ μακριά, με το κοινό να την αγαπάει πολύ. Έτσι λοιπόν, μπορεί να μην σήκωσε την κούπα και τα 100.000 ευρώ (Δείτε εδώ το πόσο που συγκέντρωσε), αλλά φεύγει με το μεγαλύτερο έπαθλο, την αγάπη του κοινού.



Παίρνοντας λοιπόν λίγο χρόνο, την Τετάρτη 6/7 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και έχοντας πια στα χέρια της το κινητό της, έκανε την πρώτη ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagra. Με μια φωτογραφία λοιπόν από το Γαλάτσι και ένα μακροσκελές κείμενο, ευχαρίστησε με πολύ συγκινητικά λόγια για όλη την αγάπη, που εισέπραξε.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 τελικός 6/7: Τα λόγια είναι περιττά! Έχουμε τον νικητή

Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5

«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που -υπόσχομαι- μόλις άρχισε. Δυστυχώς, όλοι λένε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημένες γυναίκες τους τρομάζουν. Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα. Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν το όνομα μου, μέχρι τη τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη; Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! «Τέλεια, παράγραφος»!!».

Η Ασημίνα αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που θα κάνει με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χαζηανδρέου έφτασε πάρα πολύ κοντά στην πηγή του τελικού του Survivor 5, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και η πορεία της έληξε το βράδυ της Τρίτης 5/7 στον μεγάλο ημιτελικό, που διεξήχθη στο θέατρο του Γαλατσίου.

Το αθλητικό κορίτσι λοιπόν, αφού δεν άκουσε το όνομα της στην τελική δυάδα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ”love it” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον καλό της, τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος ήταν εκεί και φυσικά τραγούδησε το τραγούδι, που της έχει αφιερώσει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα, που θα έκανε φεύγοντας θα ήταν να μείνουν οι δύο τους μαζί.

Διαβάστε επίσης: