Η Γωγώ δεν πρόλαβε να ζήσει τις χαρές αυτής της ζωής. Μόνο τις λύπες. Μόνο την κοροϊδία και το χλευασμό

July 6, 2022

Η Γωγώ δεν πρόλαβε να ζήσει τις χαρές αυτής της ζωής. Μόνο τις λύπες. Μόνο την κοροϊδία και το χλευασμό



Στο πένθος βυθίστηκε πέρσι τον Ιούνιο η Επανομή Θεσσαλονίκης μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Γεωργίας. Το άτυχο 14χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου για να την βοηθήσει να χάσει κιλά αλλά δυστυχώς οι επιπλοκές τής κόστισαν τη ζωή.



Η επίσημη ιατρική γνωμάτευση για την αιτία θανάτου είναι πολυοργανική ανεπάρκεια που οφείλεται σε περιτονίτιδα που προέκυψε από διάτρηση στομάχου έπειτα από λαπαροσκοπική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν χλευασμό και bullying για τα κιλά της από τα παιδιά στο σχολείο, υποστηρίζει η οικογένειά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον του ιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πατέρα Βησσαρίωνα Καντούνη, αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το μοιραίο γεγονός.

«Η Γεωργία ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά του πατέρα Βησσαρίωνα και της πρεσβυτέρας Ελεάνας. Καθημερινά ερχόταν αντιμέτωπη με το ρατσισμό εξαιτίας των παραπάνω κιλών της. Ένα υπέρβαρο κοριτσάκι, που μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να χάσει κιλά, με δίαιτες και διατροφολόγους, έκανε εξετάσεις που έδειξαν ότι η υγεία της ήταν καλή. Προκειμένου μάλιστα να μπορέσει να απαλλαγεί από τα επιπλέον κιλά και κυρίως από τη λεκτική βία που υφίστατο, έφτασαν στο σημείο να σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, ωστόσο ο πρώτος γιατρός στον οποίο απευθύνθηκαν οι γονείς, απέρριψε την ιδέα.

Η σελίδα Όνειρο Ήτανε δημοσίευσε το παρακάτω


Πηγή

Διαβάστε επίσης: