Survivor 5: Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Νίκος Γιάννης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή

July 5, 2022

Στο επεισόδιο της Κυριακής 3/7 η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το Survivor 5 και επέστρεψε στο σπίτι της στην Ελλάδα, ενώ ακριβώς πριν από εκείνη στην Ελλάδα επέστρεψε και ο Νίκος Γιάννης, με γεμάτο πορτοφόλι και με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι.



Τα αγαπημένα τους πρόσωπα τους υποδέχθηκαν, λοιπόν, με τον πιο θερμό τρόπο, καθώς ο σύντροφος της πρώτης οργάνωσε ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να δει την αγαπημένη του να χαμογελάει, την ίδια στιγμή που οι φίλοι του Νίκου έκαναν ολόκληρο θεματικό πάρτι με καρύδες και μία χαρακτηριτική τούρτα που είχε όλα τα στοιχεία του Άγιου Δομίνικου επάνω της.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ο δεύτερος παίκτης που περνά στον ημιτελικό

Οι εκπλήξεις για την επιστροφή της Σταυρούλας και του Νίκου από το Survivor 5

Τον περίμενε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης – Καρέ καρέ η συνάντηση και τα φιλιά του Μαρτίκα με την Βρισηίδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας αποτελούν ένα από τα πιο hot και νέα ζευγάρια της showbiz, τα οποία από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσουν πολύ όλο το φετινό καλοκαίρι. Με την πρώτη κοινή τους απόδραση να είναι γεγονός, η σχέση επιβεβαιώθηκε και επίσημα και εκτός παιχνιδιού.

Μάλιστα, ο άντρας ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ζει το κορίτσι του και η κάμερα του Super Kατερίνα, όχι μόνο τον ”΄τσάκωσε” στο αεροδρόμιο αλλά κατάφερε να αποσπάσει πλάνα και δηλώσεις του. Η παραγωγή φρόντισε να έχει άνθρωπο και στο αεροδρόμιο, της συμπρωτεύουσας, βλέποντας την Ανδριώτου να τον παραλαμβάνει και του δίνει ένα φιλί στο στόμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: