Αρχικά Πήγαν Για Να Κάνουν Μια Δωρεά, Αυτό Το Ζευγάρι Δεν Φεύγει Από Το Καταφύγιο Με Άδεια Χέρια!

July 4, 2022

Αρχικά Πήγαν Για Να Κάνουν Μια Δωρεά, Αυτό Το Ζευγάρι Δεν Φεύγει Από Το Καταφύγιο Με Άδεια Χέρια!



Μερικοί άνθρωποι δείχνουν μεγάλη γενναιοδωρία στα ζώα. Η Μπεθ και ο Μάικλ αποφάσισαν να πάνε σε ένα καταφύγιο για να δωρίσουν. Έπρεπε να φύγουν με άδεια χέρια, μέχρι που τα μάτια τους συνάντησαν τον Rocky’s έναν 17χρονο σκύλο .



Το ζευγάρι πήγε στο καταφύγιο της κομητείας Anne Arundel (ΗΠΑ) με τα χέρια φορτωμένα με εφόδια. Ο στόχος των νέων ήταν να τα δωρίσουν για να βοηθήσουν τους εθελοντές και τα ζώα και μετά να φύγουν. Το σχέδιό τους όμως δεν πήγε όπως το σχεδίαζαν.

Η Μπεθ και ο Μάικλ ερωτεύτηκαν ένα ηλικιωμένο σκυλί που ονομαζόταν Ρόκι , αναφέρει το Bored Panda . Οι εθελοντές τους είπαν ότι ο 17χρονος σκύλος έμενε στο καταφύγιο τους για αρκετά χρόνια.

Ευαίσθητοι στην κατάστασή του, προσφέρθηκαν αμέσως να τον υιοθετήσουν .

Μια νέα αρχή για αυτό το ηλικιωμένο σκυλί.

Μόλις έφτασε στο νέο του σπίτι , ο Ρόκι έκανε ένα καλό μπάνιο . Οι ευεργέτες του αφιέρωσαν χρόνο για να τον περιποιηθούν και να του δώσουν όλα όσα χρειαζόταν για να είναι ευτυχισμένος.

Ο σκύλος συνδέθηκε γρήγορα με την αγαπημένη του οικογένεια. Πολύ πιστός, δεν σταμάτησε ποτέ να ακολουθεί τη Μπεθ και τον Μάικλ , ακόμα και να τραγουδά και να χορεύει μαζί τους!

Η νεαρή γυναίκα είπε: «Ο Ρόκι μπορεί να είχε άσχημα χρόνια, αλλά του έδωσα μια υπόσχεση: όσο είναι εδώ, η ζωή του θα είναι γεμάτη χαρά, αγάπη και πολλά καλούδια. ”

Μετά από μία δύσκολη ζωή , ο Ρόκι βρήκε το ιδανικό μέρος για να απολαύσει τα γηρατειά του. Πέθανε ειρηνικά σε ηλικία 18 ετών, έχοντας ζήσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του δίπλα στους θετούς γονείς του.

Τους άρεσε να φέρνουν την ευτυχία στον Ρόκι τόσο πολύ που υποδέχτηκαν ένα άλλο ανώτερο σκυλί, το Ντάτσες .


Πηγή

Διαβάστε επίσης: