Σάλος με Vegan μητέρα: Άφησε το 18 μηνών παιδί της να πεθάνει από την πείνα – Το τάιζε μόνο λαχανικά – Κόσμος

July 2, 2022

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στη Φλόριντα, όπου μια vegan μητέρα άφησε το μόλις 18μηνών μωρό της, να πεθάνει της πείνας, αφού το τάιζε μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά.



Η 39χρονη, Σέιλα Ο’Λίρι, κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο των ΗΠΑ για τη δολοφονία του παιδιού της και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη. Η ίδια και ο σύζυγός της είπαν στην αστυνομία ότι ο μικρός Έζρα ακολουθούσε μια αυστηρή vegan δίαιτα, αλλά και ότι τρεφόταν επίσης με θηλασμό.

Διάσημες Ελληνίδες που παραδέχθηκαν ότι έκαναν προσθετική στήθους - Παπαρίζου, Νομικού κ.α.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Διάσημες Ελληνίδες που παραδέχθηκαν ότι έκαναν προσθετική στήθους - Παπαρίζου, Νομικού κ.α.

Δείτε επίσης: 19χρονη πήγε στο γιατρό της και του είπε πως είναι έγκυος - Μόλις το άκουσε η μητέρα της... (Video)

Το αδικοχαμένο αγοράκι, ζύγιζε 7 κιλά κάτω από το μέσο όρο όταν οι γονείς του παρατήρησαν ότι είχε σταματήσει να αναπνέει, σύμφωνα με τη New York Post.

αστυνομια-ηπα-1-7

«Επέλεξε να αγνοήσει τις κραυγές του…»

Η νεκροψία έδειξε ότι το αγοράκι πέθανε από επιπλοκές υποσιτισμού. Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τη μητέρα ότι δεν ζήτησε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα για τον γιο της όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν άρρωστος.

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

«Επέλεξε να αγνοήσει τις κραυγές του», είπε η Βοηθός Εισαγγελέα Σάρα Μίλερ κατά τη διάρκεια της τελευταίας δίκης. «Δεν χρειαζόταν ζυγαριά για να δει τα οστά του. Δεν χρειαζόταν ζυγαριά για να ακούσει το κλάμα του», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)

Την ώρα που η μητέρα κολυμπούσε με τα 4 παιδιά της στην παραλία, πίστευε πως ήταν ακόμη μια ήσυχη ημέρα όπου θα απολάμβανε τον ήλιο και την αμμουδιά στο Okinawa Island της νότιας Ιαπωνίας. Ο μόνος που έλειπε από το ιδανικό σκηνικό ήταν ο σύζυγό της, Hyrum Bronson. Επίσης, ένας άνδρας αρχικά νόμιζε ότι είδε ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε.

Ο Bronson είχε πάρει μετάθεση στο Αφγανιστάν για 6 μήνες. Οπότε ένα φίλος προσφέρθηκε να τραβήξει με την κάμερα την οικογένεια για να του στείλουν το στιγμιότυπο. Τη στιγμή όμως που η μικρή του κόρη, Charity, λέει ότι θα αγαπάει τον μπαμπά της για πάντα, κάτι παράξενο συνέβη στο νερό πίσω τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: