“Κύριε Μουστάκα, δείξτε λίγο έλεος”: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «τα χώνει» σε αλυσίδα παιχνιδιών για τις τιμές

July 2, 2022

“Κύριε Μουστάκα, δείξτε λίγο έλεος”: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «τα χώνει» σε αλυσίδα παιχνιδιών για τις τιμέςΜπηχτές κατά της αλησίδας παιχνιδιών «Μουστάκα» άφησε στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφορικά με τις τρέχουσες τιμές.Αιχμηρό μήνυμα σχετικά με την ακρίβεια στην Ελλάδα και ειδικότερα για τις τιμές των παιχνιδιών έστειλε ο Έλληνας star του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι και πατέρας δύο παιδιών. Ο Greek Freak άφησε για λίγο στην άκρη το μπάσκετ και θέλησε να ασχοληθεί με γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών της Ελλάδας, στέλνοντας ένα μήνυμα στο twitter για την ακρίβεια.

«Μιλάω εκ μέρους όλων των πατεράδων αυτής της χώρας… Κύριε “Μουστάκα” δείξτε λίγο έλεος», έγραψε δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για τις τιμές των παιχνιδιών.

Σημειώνεται ότι ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου πριν λίγες μέρες έκλεψε την παράσταση και στη λαμπερή πρεμιέρα του Rise στην χώρα μας όπου έγινε στα Σεπόλια μπροστά σε πλήθος κόσμου και μικρών παιδιών που είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά.

Δείτε το tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: