Αυτός Είναι Ο Προπονητής Κick Βoxing Που Κατηγορείται Για Ασέλγεια Σε Βάρος 15χρονης

July 1, 2022

Αυτός Είναι Ο Προπονητής Κick Βoxing Που Κατηγορείται Για Ασέλγεια Σε Βάρος 15χρονηςΤα στοιχεία του 46χρονου προπονητή kick boxing που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στο Παλαιό Φάληρο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη του προπονητή στις 23 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, «πρόκειται για τον Παπανικολάου Βασίλειο του Δημητρίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 26-1-1976 στο Βόλο Μαγνησίας».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 20χρονη σήμερα κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα του προπονητή το 2017 και το 2018 όταν ήταν σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα. Όπως φέρεται να είπε η καταγγέλλουσα, όλα ξεκίνησαν όταν γράφτηκε στη σχολή του και άρχισε προπονήσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και το νεαρό της ηλικίας της. Την προσέγγισε ερωτικά και προσπάθησε να συνάψει μαζί της ερωτική σχέση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 46χρονος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο χώρο της σχολής πολεμικών τεχνών και σε προπονητικά καμπ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του, περιγράφοντας περιστατικά που έζησε προ πενταετίας. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του δασκάλου πολεμικών τεχνών του πέρασε χειροπέδες.

Με εντολή Εισαγγελέα έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Οι Αρχές θα ερευνήσουν τα ψηφιακά πειστήρια για να βρουν αποδείξεις για τη βιντεοσκόπηση των ασελγών πράξεων. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 46χρονος βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις με ηλεκτρονική συσκευή, πράξη που ενδεχομένως να μπορεί να ανιχνευτεί από την έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: