Γυναίκα Ταξιδεύει Σε Όλο Τον Κόσμο: Αναλαμβάνει Να Προσέχει Γάτες Με Αντάλλαγμα Δωρεάν Στέγη

July 1, 2022

Γυναίκα Ταξιδεύει Σε Όλο Τον Κόσμο: Αναλαμβάνει Να Προσέχει Γάτες Με Αντάλλαγμα Δωρεάν ΣτέγηΤα ταξίδια κοστίζουν μια μικρή, ή μεγαλύτερη, περιουσία, ωστόσο μια 31χρονη συγγραφέας από την Αυστραλία, η Madolline Gourley, βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να τα κάνει πιο προσιτά, συνδυάζοντάς τα μάλιστα με την αγάπη της για τα ζώα. Προσφέρεται να γίνει cat ή έστω house sitter, με αντάλλαγμα δωρεάν στέγη. Έτσι, μέχρι στιγμής έχει γυρίσει την ήπειρό της και ένα μεγάλο μέρος των ΗΠA.«Ανακάλυψα το house sitting πριν από λίγα χρόνια, και από τότε μού έχει επιτρέψει να ταξιδέψω σε πόλεις παντού στις ΗΠΑ και την Αυστραλία με ελάχιστα χρήματα», λέει σήμερα. «Το καθήκον σου είναι να αναλαμβάνεις να προσέχεις ένα σπίτι ή ένα κατοικίδιο ζώο με αντάλλαγμα δωρεάν φιλοξενία».

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες, βρίσκει εργοδότες μέσω της πλατφόρμας TrustedHouseSitters, όπου η παλαιότερη εμπειρία της ως cat sitter τής προσφέρει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Τις εμπειρίες της τις μοιράζεται μέσα από το προσωπικό ιστολόγιό της, One Cat At a Time, απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών που ονειρεύονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Μέχρι στιγμής, εκτιμά ότι χάρη στη δωρεάν διαμονή της έχει εξοικονομήσει περίπου 28.000 δολάρια.

Για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, η ίδια προσθέτει: «Φυσικά εξακολουθώ να χρειάζονται χρήματα για άλλα έξοδα όπως τα αεροπορικά εισιτήρια. Αυτό σημαίνει ότι την υπόλοιπη ζωή μου την περνάω λιγότερο συναρπαστικά, δουλεύοντας Δευτέρα με Παρασκευή στη Βρισβάνη της Αυστραλίας και αποταμιεύοντας χρήματα για την επόμενη περιπέτειά μου». Ο προσεχής προορισμός της; Ένα πολυδάπανο ταξίδι στον Καναδά, που σίγουρα θα βρει τρόπους να κάνει πιο προσιτό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: