Ο μικρός Χρήστος- Εφραίμ σβήνει τα 2α κεράκια του νικητής στο σπίτι του!

June 30, 2022

Ο μικρός Χρήστος- Εφραίμ σβήνει τα 2α κεράκια του νικητής στο σπίτι του!Νικητής και με όλη τη ζωή μπροστά του να τον περιμένει ο μικρός Χρήστος – Εφραίμ γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του απολαμβάνοντας το σπίτι του, τα παιχνίδια του και την οικογένειά του!Ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια αλλά παράλληλα τόσο γεμάτο με ελπίδα και αγάπη για τη ζωή είχε αίσιο τέλος για τον μικρό μας Χρήστο- Εφραίμ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εδώ και δυο μήνες βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο!

Έπειτα από επίπονους κύκλους ογκολογικών θεραπειών και σκληρό αγώνα, ο μικρός μας υποβλήθηκε επιτυχώς σε μεταμόσχευση ήπατος, ο οργανισμός του δέχθηκε το μόσχευμα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική.

Ύστερα από πολλούς μήνες παραμονής στο Παλέρμο, η οικογένεια επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και ο μικρός θα συνεχίσει να παρακολουθείται προληπτικά σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας.

Χρόνια πολλά μικρέ μαχητή!

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Ο μικρός Χρήστος – Εφραίμε είχε διαγνωστεί με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται Βeckwith-Wiedeman και καρκίνο του ήπατος (ηπατοβλάστωμα).

Παρόλο που είχε ολοκληρώσει τους συνιστώμενους γύρους χημειοθεραπείας, ο όγκος αυξήθηκε σημαντικά. Οι θεράποντες γιατροί συνέστησαν ένθερμα να μεταφερθεί το αγόρι στο μεταμοσχευτικό κέντρο ISMETT του Παλέρμο, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

Τελικά ο δότης βρέθηκε και ο μικρούλης υποβλήθηκε με επιτυχία στη μεταμόσχευση που του πρόσφερε την τόσο πολύτιμη ευκαιρία ζωής!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: