«Η ΑΓΑΠΗ Είσαι ΕΣΥ»: Τα Αισθήματα Ενός Μπαμπά Μέσα Απο Μοναδικά Σκίτσα

June 24, 2022

«Η ΑΓΑΠΗ Είσαι ΕΣΥ»: Τα Αισθήματα Ενός Μπαμπά Μέσα Απο Μοναδικά Σκίτσα«Η ΑΓΑΠΗ Είσαι ΕΣΥ»: Τα Αισθήματα Ενός Μπαμπά Μέσα Απο Μοναδικά Σκίτσα

Ο Γάλλος καλλιτέχνης, Yannick Vicente έχει μετατρέψει τις καθημερινές στιγμές τρυφερότητας και στοργής που ζει με την τετράχρονη κόρη του, Anae, σε υπέροχα σκίτσα.Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό και χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν ταυτιστεί μαζί τους.

Τα σκίτσα του τα φτιάχνει ο ίδιος και μπορείτε να τα δείτε σε τρεις Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά

Αξίζει να σας πούμε ότι ο Yannick Vicente μεγαλώνει μόνος του την μικρή του κόρη και μέσα από τα σκίτσα του μας υπενθυμίζει, την σκληρή δουλειά που κάνει κάθε γονιός, που μεγαλώνει χωρίς βοήθεια τα παιδιά του.

«Η αγάπη για την κόρη μου είναι πηγή έμπνευσης και οι στιγμές που μοιραζόμαστε καθημερινά είναι πολύ δυνατές», μας λέει ο Vicente. Όταν ρωτήθηκε τι μήνυμα θα ήθελε να περάσει μέσα από τα σκίτσα του στον κόσμο, ο Vicente απάντησε, «Ελπίζω, πολλά θετικά μηνύματα και αγάπη.Ότι ακριβώς αισθάνομαι κι εγώ όταν τα ζωγραφίζω».

Η δουλειά του Vicente είναι πολύ ιδιαίτερη και εμάς προσωπικά μας έκανε να δακρύσουμε.

1

Η κόρη του, Anae μπορεί να μην καταλαβαίνει τώρα τι ακριβώς αφορά η ενασχόληση του μπαμπάς της, αλλά ο Vicente ελπίζει πως όταν μεγαλώσει αρκετά, βλέποντας τα σκίτσα του, θα καταλάβει όλα αυτά που της γράφει.

82
Μετάφραση: “Μπαμπά πως γεννήθηκα; Με Ζωγράφισες;”

83
Μετάφραση: “Μην ανησυχείς Μπαμπά, είναι πολύ ωραία!”

84
Μετάφραση: “Μπαμπά, μ’αρέσει πολύ όταν με κρατάς ψηλά!”
“Κι εμένα μου αρέσει που εσύ κρατάς ψηλά την καρδιά μου…”

81
Μετάφραση: “Τι είναι η Αγάπη, Μπαμπά;”
“Η Αγάπη είσαι ΕΣΥ..!”

85
Μετάφραση: “Όνειρα Γλυκά”

86
Μετάφραση: “Μπαμπά, κράτα με γερά!”
“Δεν θα σε αφήσω ποτέ!”

Δείτε ολόκληρη την δουλειά του Yannick Vicente στην Ιστοσελίδα του στο facebook σε τρεις Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά

Versión en español:

92

93

94

91

95

96

————-
French:

102

103

104

101

105

106

Credit: Yannick Vicente

Διαβάστε επίσης: