«Ο οργανισμός μου έπαθε… – H Ξένια των Rec αποκαλύπτει για τα κατάλοιπα που της άφησε το Survivor

June 10, 2022

Στην εκπομπή «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Ξένια, η οποία πρόσφατα συγκλόνισε με τις νέες της δηλώσεις για την Ουκρανία. Η τραγουδίστρια των REC μίλησε για την πατρίδα της, την Ουκρανία, την οικογένειά της, αλλά και για το Survivor.



Οι δηλώσεις της Ξένιας των Rec

«Εκτός από το τραγούδι ασχολούμαι και με το μάρκετινγκ που το έχω σπουδάσει. Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά στη ζωή μου. Έφυγα από την Ουκρανία στα 11 μου και πήγα στη Μάλτα όπου και σπούδασα», είπε η Ξένια.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Γυρνάει με γεμάτες τις τσέπες – Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ξένια ανέφερε επίσης: «Ο οργανισμός μου έπαθε μεγάλη κρίση με τα ορμονικά. Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από το παιχνίδι».

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ξένιας των Recια την οικογένειά της

«Στα 11 μου έφυγα από την Ουκρανία. Με πήρε η μαμά μου και με πήγε στην Μάλτα. Έχω έναν αδερφό μικρότερο από μένα. Αυτή τη στιγμή όλη μου η οικογένεια βρίσκεται στην πολεμική ζώνη. Εγώ τον πόλεμο τον ζω από το 2014 μαζί με την οικογένειά μου. Είναι κάτι πολύ άσχημο. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτό. Το μόνο που κάνεις είναι να προσεύχεσαι κάθε μέρα να τελειώσει.

Όταν έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους, γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία, εκεί τρελαίνομαι. Αυτή τη στιγμή δε μπορούν να έρθουν, γιατί είναι επικίνδυνο να μετακινούνται. Αφού ξεκίνησε ο πόλεμος είχα φέρει τη μαμά και τον αδερφό μου εδώ και ζούσαν μαζί μου πολλά χρόνια. Η μαμά μου αναγκάστηκε να φύγει και να γυρίσει στην Ουκρανία, γιατί το σπίτι μας δέχτηκε μια βόμβα και ο παππούς μου έφυγε. Τον περασμένο Αύγουστο ήμουν σπίτι. Ήταν δύσκολο, εγώ φοβόμουν κάθε μέρα. Οι δυο βδομάδες που πήγα νόμιζα πως δε θα περάσουν ποτέ. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει» εξομολογήθηκε η Ξένια του συγκροτήματος των Rec.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: