Χριστίνα Κοντοβά: Νέα απίστευτη φωτογραφία της κόρης της

June 9, 2022

Χριστίνα Κοντοβά: Νέα απίστευτη φωτογραφία της κόρης τηςΗ μικρή Ada, τρέχει σε ένα τοπίο που σου κόβει την ανάσα!Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της, Ada, κι εμείς δε χορταίνουμε να τις βλέπουμε. Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνουν βόλτες, παίζουν, ακόμα και στις βραδινές εξόδους, είναι αχώριστες.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια δημοσίευσε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία με την μικρή Ada, να τρέχει ανέμελα σε ένα μοναδικό τοπίο και να μας θυμίζει πόσο όμορφο είναι να είσαι παιδί!

Η μαμά της είναι πάντα στο πλευρό της, να την καμαρώνει που μεγαλώνει τόσο όμορφα!

Χριστίνα Κοντοβά: Η καθημερινότητα με την κόρη της
Η ιστορία της Χριστίνα και της Ada συγκινεί και εμπνέει. Όταν η σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους followers την απόφασή της να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Καμπάλα έγραψε για το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι της υιοθεσίας:

«Adopting Ada

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου….

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία.

Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα».

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: