Aποκάλυψη «σεισμός» Πέτρου Κουσουλού: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δυο παιδιά» (Video)

June 9, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 8/6, ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος εδώ και καιρό ασχολείται ενεργά με την υπόθεση της Πάτρας. Παράλληλα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη το πρωινό της Δευτέρας. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε με τόλμη στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.



Ο δημοσιογράφος είναι αυτός που μέσα από το ρεπορτάζ του έχει φέρει πολλά κρίσιμα στοιχεία στην επιφάνεια, τα οποία έχουν βοηθήσει και στις έρευνες των Αρχών. Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να μάθουν και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Survivor 5: «Παγωμάρα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Παγωμάρα» για τον Γιωρίκα Πιλίδη - Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: