Survivor 5: «Του αφήνω χώρο να με ξαναδιεκδικήσει» – "Κόλαφος" η Βρισηίδα για τον Σπύρο Μαρτίκα

June 9, 2022

Μετά την λήξη του σημερινού (8/6) αγώνα του Survivor 5, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, βρήκε την ευκαιρία να “πειράξει” την Βρισηίδα για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς λίγες στιγμές πριν συζητούσαν μεταξύ τους και φαίνεται πως η φλόγα ξαναφούντωσε.



Το μοντέλο γελώντας άφησε υπονοούμενα για την πιθανή επανασύνδεσή τους, διότι ανέφερε πως πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση η διαμάχη που υπήρχε ανάμεσά τους και εξήγησε πως του αφήνει χώρο να την ξαναδιεκδικήσει, εάν, φυσικά, το θέλει και εκείνος.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 8/6: ΤΙ; Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Επανασύνδεση για Μαρτίκα και Βρισηίδα στο Survivor 5

Εκτός παιχνιδιού το μοντέλο – Στα χέρια της Ασημίνας μεταφέρθηκε στους γιατρούς

Στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Σήμερα (8/6), ένας άλλος τραυματισμός συνέβη, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα που επηρεάζεται είναι η μπλε.

Ο λόγος για την Βρισηίδα, η οποία χτύπησε στο γόνατό της και με πολύ προσπάθεια τελείωσε το run της, όπου και έχασε και αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η νίκη, η Ασημίνα την πήρε στα χέρια της και την μετέφερε στους γιατρούς για να την εξετάσουν. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: