Survivor 5: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

June 9, 2022

Μετά τα πειράγματα του Λιανού στην Βρισηίδα για την σχέση της με τον Μαρτίκα, ήρθε η ώρα οι παίκτες της κόκκινης ομάδας να αποφασίσουν ποιον παίκτη τους θα θέσουν ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι απόψεις διχάστηκαν, καθώς τα ονόματα του Στάθη και του Τάλα ήταν αυτά που βρισκόντουσαν στην κάλπη και το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο.



Έτσι, με μία ψήφο παραπάνω ο Τάλα είναι επίσημα ο επόμενος υποψήφιος, ενάντια στην Βρισηίδα και τον Σπύρο, επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr. Το κοινό θα κρίνει ποιον παίκτη θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι και η αλήθεια θα λάμψει στο επόμενο επεισόδιο, την Πέμπτη 9/6.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 8/6: ΤΙ; Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα στο Survivor 5

«Μου ζήτησε να…» – Ο Μαρτίκας “ξεμπρόστιασε” την Ασημίνα

Μετά την λήξη του σημερινού (8/6) αγώνα του Survivor 5 και την νίκη των μπλε, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να “ξεμπροστιάσει” την Ασημίνα για την ύπουλη συμπεριφορά της. Πιο συγκεκριμένα, επειδή η μόνη υποψήφια από την ομάδα της είναι η Βρισηίδα, για να την σώσει, η ίδια έπιασε τον πρώην σύντροφό της και του ζήτησε οι κόκκινοι να ψηφίσουν την Μαίη για να μην φύγει η Βρισηίδα.

Παρόλα αυτά, εκείνος ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει εάν θα φύγει το μοντέλο και ούτε θέλει να βοηθήσει τις ραδιουργίες που οργανώνει η Ασημίνα πίσω από την πλάτη όλων. Η διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους φουντώνει όλο και περισσότερο και το αποτέλεσμα θα είναι μοιραίο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: