«Όσο ζούσε η Αλίκη…» – «Σεισμός» με την αποκάλυψη για την Βουγιουκλάκη

June 9, 2022

Η Έφη Πίκουλα έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά έκανε μία αποκάλυψη και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα, στο Down Town Κύπρου είχε δώσει συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.«Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στην δική μου εποχή ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, δεν γινόταν τίποτα. Αυτό το πιστεύω.

Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο

Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που έκλεισε την πόρτα στο γραφείο του αλλά ήμουν τόσο επιθετική, που τον απώθησα κι έφυγα. Αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δεν θα γίνονται αυτά. Έχω ακούσει πάρα πολλά. Πήγε λέει το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη για να της διαβάσει το κείμενο. Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;» είπε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα.

Ακόμα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις συμπεριφορές των κατηγορούμενων ηθοποιών. «Ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές. Όσο ζούσε η Αλίκη ήταν ιεροσυλία να πάρω το επίθετο Βουγιουκλάκη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: