Το απίθανο κουζινικό υλικό που θα "ζωντανέψει" τα φυτά στο μπαλκόνι σας

June 8, 2022

Όπως φαίνεται το σκόρδο δεν είναι ικανό να μειώνει μόνο την πίεση αλλά και τα ενοχλητικά για τα φυτά έντομα και σκουλήκια, σύμφωνα με αμερικανό επιστήμονα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό φυτό θα αλλάξει τη ζωή σας στο σπίτι.Πρόκειται για τον Έρικ Μπλοκ, ερευνητή του Πανεπιστημίου του Άλμπανι, ο οποίος υποστηρίζει με σθένος τον φυσικό «χημικό» πόλεμο του σκόρδου. Ο ίδιος βεβαιώνει ότι η ουσία αλισίνη που απελευθερώνει ο βολβός όταν δέχεται «επίθεση» από πεινασμένα σκουλήκια, θα μπορούσε να αποτελέσει ασπίδα για αρκετά λαχανικά.

Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο

Έτσι, δημιούργησε το ΝΕΜguard, ένα φυτοφάρμακο από σκόρδο το οποίο κατά τις πρώτες δοκιμές έδωσε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, όπως εκτιμά ο Μπλοκ – ο οποίος έχει στα άμεσα σχέδιά του την έγκριση του προϊόντος σε Ευρωπαϊκή Ένωση αρχικά και ΗΠΑ αργότερα – θα περάσουν ακόμη κάποια χρόνια έως ότου το φυσικό φυτοφάρμακο κάνει την εμφάνισή του στην αγορά.

 Το απίθανο κουζινικό υλικό που θα 'ζωντανέψει' τα φυτά στο μπαλκόνι σας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: