Σκύλος Με Δύο Σπασμένα Πόδια Πέρασε Μέρες Κολλημένος Στη Μέση Του Δρόμου. Τον Έσωσαν Και Τον Υιοθέτησαν

June 8, 2022

Σκύλος Με Δύο Σπασμένα Πόδια Πέρασε Μέρες Κολλημένος Στη Μέση Του Δρόμου. Τον Έσωσαν Και Τον Υιοθέτησαν



Αφού τον έσωσαν στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), οι εθελοντές τον πήγαν στον κτηνίατρο που διέγνωσε ότι είχε δύο σπασμένα πόδια, οπότε δεν μπορούσε να σηκωθεί. Τρεις μήνες μετά τη διάσωσή του, έδειξε βελτίωση και παρελήφθη από μια οικογένεια στην Γερμανία.



Η ανευθυνότητα και η εγκατάλειψη των ζώων οδηγεί τα σκυλάκια στα πιο ανασφαλή μέρη του κόσμου, αγνοούνται, υποφέρουν από κρύο και πείνα λόγω της αδιαφορίας πολλών. Αν και υπάρχουν κάποιοι που μόλις δουν μια έκτακτη ανάγκη ενεργούν άμεσα για να επιβιώσουν, γιατί ξέρουν ότι τους περιμένει ένα μεγάλο μέλλον.

Στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) ένας σκύλος βρέθηκε στη μέση του δρόμου , κουλουριασμένος μέσα σε μια τάφρο αποχέτευσης. Ήταν βρεγμένος και φοβισμένος , αλλά επιτέλους έφτασε η βοήθεια .

Βλέποντάς το από μακριά δεν είχαν καταλάβει περί τίνος επρόκειτο, και μόλις το παρατήρησαν αναρωτήθηκαν πώς θα μπορούσε να είχε φτάσει σε εκείνο το μέρος. Τον τράβηξαν έξω και τον πήγαν στον κτηνίατρο , όπου του έκαναν ακτινογραφίες και διαπίστωσαν ότι τα δύο του πόδια ήταν σπασμένα , σύμφωνα με το Nowlooker .

Ο γιατρός συμπέρανε ότι τον χτύπησε αυτοκίνητο , γι ‘ αυτό και δεν μπορούσε να κινηθεί μόνος του. Μετά από αυτή τη διάγνωση, οι εθελοντές αφοσιώθηκαν στη φροντίδα του με την ελπίδα να του βρουν μια οικογένεια που θα τον αγαπούσε.

Στάλθηκε σε ανάδοχο σπίτι και παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να τρέξει ελεύθερα λόγω του κώνου και του γύψου που φορούσε, δεν άργησε να κάνει φίλους με τα άλλα σκυλιά και γάτες του σπιτιού .
Μόλις έδειξε βελτίωση στην υγεία του , ο κτηνίατρος αφαίρεσε τον γύψο και με την πάροδο του χρόνου το κουτάβι άρχισε να φαίνεται καλύτερα . Η γούνα του ήταν πιο λαμπερή και καθαρή, και τα πόδια του είχαν ήδη ανακάμψει, ενώ είχε μεγαλώσει πολύ .

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη διάσωσή του και ήταν ήδη σε άριστη κατάσταση για να αναζητήσει ένα νέο σπίτι . Μια γερμανική οικογένεια χάρηκε μαζί του και αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Τώρα αγαπιέται πολύ από τους ιδιοκτήτες του και απολαμβάνει τη ζωή μαζί τους, λαμβάνοντας όλη την προσοχή και τη στοργή που του άξιζε από τη στιγμή που κόλλησε στο δρόμο.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή που βρέθηκε.

Αν οι διασώστες δεν είχαν φτάσει εγκαίρως, σίγουρα το τέλος θα ήταν πολύ διαφορετικό. Ήταν πολύ τυχερός που γνώρισε τους κατάλληλους ανθρώπους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: