Ο Σκύλος Τρέχει 8 Χιλιόμετρα Πίσω Στο Σπίτι, Αφού Ο Ιδιοκτήτης Με Αλλεργία Στη Γούνα Του Το Χάρισε

June 3, 2022

Ο Σκύλος Τρέχει 8 Χιλιόμετρα Πίσω Στο Σπίτι, Αφού Ο Ιδιοκτήτης Με Αλλεργία Στη Γούνα Του Το ΧάρισεΈνα Shiba Inu στην Κίνα έτρεξε 8 χιλιόμετρα από το νέο του σπίτι πίσω στον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, αφού ο σκύλος παραδόθηκε και υιοθετήθηκε.Η δακρύβρεχτη επανένωση έκανε και τον ιδιοκτήτη και τον σκύλο να βάλουν τα κλάματα.

Έδωσε τον σκύλο σε έναν φίλο

Μια χρήστης Douyin μοιράστηκε σε μια ανάρτηση ότι έχει τον σκύλο της, που ονομάζεται Saisai, εδώ και περίπου επτά με οκτώ χρόνια στο Heilongjiang της Κίνας.

Σε ένα βίντεο εξήγησε ότι πάσχει από σοβαρό άσθμα και νοσηλεύτηκε.

Τότε ήταν που ανακάλυψε ότι είναι αλλεργική στη γούνα του σκύλου.

Αυτό την ανάγκασε να δώσει τον Saisai σε έναν φίλο που ζει 8 χιλιόμετρα μακριά της, σύμφωνα με την South China Morning Post .

Ένα βράδυ, άκουσε θορύβους στην αυλή της και όταν άνοιξε την πόρτα, βρήκε τον Saisai εκεί να την περιμένει.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, είπε στον Σαϊσάι: “Αγάπη μου, πώς γύρισες; Άκουσα έναν θόρυβο αλλά δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ”.

Ο Σαϊσάι κουνούσε την ουρά του καθώς χαιρετούσε τον ιδιοκτήτη του.

Χάιδεψε το κεφάλι του και του είπε να μην κλαίει, αλλά η ίδια η ιδιοκτήτρια ακούγεται να κλαίει.

Ο ιδιοκτήτης πίστευε ότι ο Saisai έτρεξε για περίπου δύο ώρες για να επιστρέψει στο σπίτι και όταν έφτασε, ήπιε πολύ νερό.

Ποτέ δεν θα φύγεις ξανά

Η ιδιοκτήτρια μοιράστηκε σε ένα άλλο βίντεο ότι η Saisai είναι πίσω στο πλευρό της και δεν θα την στείλει ξανά στον νέο της ιδιοκτήτη.

Είπε επίσης στους θεατές να μην ανησυχούν μήπως η Σαϊσάι φύγει ξανά από το σπίτι και έχει περιφράξει ακόμη και την αυλή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: