Θρήνος για τον χαμό του Γιώργου Καλογερόπουλου

June 3, 2022

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Καλογερόπουλου έχει βυθίσει στο πένθος τους εθελοντές διασώστες ανά την Ελλάδα.



Αιφνιδίως «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (2/6) ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Γιώργος Καλογερόπουλος βυθίζοντας στη θλίψη τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας και του Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Δείτε επίσης: Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό: Πέθανε 22χρονος μπασκετμπολίστας από καρκίνο

Όπως υπενθυμίζει η ιστοσελίδα grtimes.gr ο Γιώργος Καλογερόπουλος βρέθηκε στο τιμόνι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για πολλά χρόνια, ως πρόεδρος, ενώ συμμετείχε σε σειρά διασωστικών αποστολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τους εθελοντές διασώστες ανά την Ελλάδα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Γιώργο Καλογερόπουλο θα τελεστεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, στις 17:00μ.μ.

Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Αντωνιάδης που βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 38 ετών

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ράπερ ΔΠΘ. O Μιχάλης Αντωνιάδης έγινε γνωστός ως ΔΠΘ ή Μαύρο Λούκι και ήταν μέλος του γκρουπ από τη Ρόδο «Ψυχόδραμα 07» (από τους οποίους αποχώρησε το 2015). Είχε μια μεγάλη πορεία στον χώρο της underground σκηνής αλλά και δυνατές συνεργασίες με πολύ γνωστά ονόματα της rap, όπως είναι μεταξύ άλλων οι Smuggler, Λόγος Απειλή και Sadomas.

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

Είχε το δικό του Dof Session, ενώ είχε κάνει τραγούδι και με τον Ricta. Άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό ραπ, καθώς ήταν από τους πρωτοπόρους της σκηνής. Ο ίδιος έλεγε για τον εαυτό του και την καλλιτεχνική του ταυτότητα: «Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο ’98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα.

Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά). Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το “Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο”, επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα. Συνέδεσα το όνομα αυτό με κάποιες πολύ προσωπικές – οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και με την τάση μου να γράφω στίχους, κυρίως όταν ένιωθα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, οργή, αδικία, εξ ου και το “θλιμμένο”. Το δεύτερο δήλωνε την θέση μου στο γκρουπ, αφού ήμασταν 2 αυτοί που γράφαμε και ερμηνεύαμε τους στίχους μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: