Στέλλα Ανδρεάδου: Έφυγε από το Survivor και ''κράζει'' τη Μαίη – «Είναι πονηρή και…»

June 3, 2022

Στο χθεσινό 2/6 επεισόδιο του Survivor 5 η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον διαμορφώνονται διαφορετικά οι ομάδες. Σήμερα 3/6 έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του LoveIt. Η πρώην παίκτρια εξέφρασε την άποψη της για όλους τους εναπομείναντες παίκτες και εστίασε σε δυο τρεις λίγο περισσότερο, που εχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.Οι δηλώσεις της Στέλλας Ανδρεάδου από το Survivor 5

Αρχικά, αναφέρθηκε στην Μαίη για την οποία είπε χαρακτηριστικά: ««Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι΄ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Super Κατερίνα: Αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

‘Οσο για τον Μαρτίκα, είπε: «Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι’ αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν»

«Η Μαίη είναι πονηρή. Δεν ήμασταν ποτέ κοντά, δε μ’ άφηνε να την πλησιάσω. Θεωρώ πολύ ψέμα πως θα μείνει μόνη με τα κορίτσια και πώς θα τα αντιμετωπίσει. Δεν την ένοιαζε η Στέλλα, είχε πει σε παίκτη ότι άλλη μια βδομάδα είναι έξτρα χρήματα», συμπλήρωσε για τη Μαίη.

Τα χρήματα που συγκέντρωσε η Στέλλα

Ήταν 5/3 όταν η Στέλλα Ανδρεάδου μπήκε στο Survιvor 5. Μπορεί ο Ατζούν να προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό το όνομα της, ωστόσο, είχε διαρρεύσει πολύ πριν την είσοδο της και όλοι μιλούσαν για μια πολύ δυνατή παίκτρια που θα “έσκιζε” μέσα στο παιχνίδι. Έτσι και έγινε, αφού ήταν μια από τις πιο δυνατές αθλητικά γυναίκες.

Ωστόσο, στο χθεσινοβραδινό (2/6) επεισόδιο αποχώρησε… Συγκεκριμένα, έχοντας χάσει 2 ασυλίες οι Κόκκινοι ψήφισαν 3 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Μαίη, Σπύρος βγήκαν από την κάλπη, ενώ η Στέλλα μετά από επιλογή του Γιώργου Ταλάντσεβ.

Η κόκκινη ομάδα είχε τσακωθεί πριν το συμβούλιο του νησιού, καθώς ορισμένοι δεν είχαν την ίδια άποψη για την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στην ψηφοφορία. Η Μαίη ήταν εκείνη που έλεγε πως δεν πρέπει να ψηφίσουν την Στέλλα καθώς θα βγουν οι δυο γυναίκες τους στον τάκο και αν μια αποχωρήσει, τότε η άλλη θα παίζει μόνη της σε όλα τα run.

Το κακό λοιπόν τους βρήκε και η Στέλλα είδε τον δρόμο της επιστροφής με τους συμπαίκτες της να απογοητεύονται καθώς ήθελαν να φύγει ή η Μαίη ή ο Σπύρος…

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει, οι Μαχητές έπαιρναν κάθε εβδομάδα 1.000 ευρώ, ωστόσο, άγνωστο είναι όσο φτάνουν προς τον τελικό αν ο Ατζούν τους τα αύξησε λιγάκι.

Η Στέλλα λοιπόν, που μπήκε στο Survivor στις 5/3, μέχρι χθες 2/5 συγκέντρωσε περίπου 13.000 ευρώ. Να σημειώσουμε ωστόσο πως όπως προαναφέραμε μπορεί ο Τούρκος Παραγωγός να έχει κάνει μερικές αλλαγές στα ποσά των παικτών που του έδιναν… νούμερα τηλεθέασης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: