Survivor 5: Με τελικό σκορ 8/6 θα μιλήσουν με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα

June 2, 2022

Ο σημερινό αγώνας 1/6 στο Survivor 5 ήταν πάρα πολύ σημαντικός μιας και είδαμε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να φέρουν νίκη με σκοπό να κερδίσουν το πολύτιμο έπαθλο επικινωνίας.



Εμείς νωρίτερα σας το είχαμε πει, πως με τελικό σκορ 8/6 η ομάδα των μπλε για τρίτη συνεχόμενη μέρα κέρδισε τον αγώνα και έτσι θα απολαύσει ένα απολαυστικό γεύμα και βιντεοκλήση με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 2/6: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο βράδυ

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο βράδυ

Το βράδυ της Πέμπτης 2/6 θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια αποχώρηση από το Survivor 5 και μάλλον την τελευταία λίγο πριν τον τελικό, αφού και σήμερα 1/6 Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την τελευταία επικοινωνία.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος και η αγωνία για το ποιος θα φύγει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή είναι μεγάλη. Οι υποψήφιοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Ο Σπύρος ζήτησε απεγνωσμένα από τους τηλεθεατές να τον διώξουν από το παιχνίδι (με συμπαίκτες και αντιπάλους να λένε πως το κάνει στρατηγικά), η Στέλλα έκανε έκκληση στον ασπρόμαυρο σύνδεσμο να την ψηφίσει να μείνει, ενώ η Μαίη ήταν πιο ήρεμα όταν την ψήφισαν όλοι από την ομάδα της.

Από χθες 31/5 το βράδυ, τα πρώτα σχόλια σε sites και social media, έλεγαν πως φαβορί για την αποχώρηση είναι η Μαίη, παρόλο που στο Twitter ορισμένοι θαυμαστές του Σπύρου ανέφεραν πως θα κάνουν την επιθυμία του πράξη και θα τον διώξουν από το παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και θα αποχωρήσει από το Survivor είναι… γυναίκα. Μαίη και Στέλλα κονταροχτυπήθηκαν και η Στέλλα αποχώρησε!!

Διαβάστε επίσης: