Ο μεγαλόσωμος σκύλος Σάιμον δεν σταματά να χαίρεται αφού έχει τη Σόφι του

June 2, 2022

Ο μεγαλόσωμος σκύλος Σάιμον δεν σταματά να χαίρεται αφού έχει τη Σόφι του



Οι μικρές χειρονομίες αλλάζουν τη ζωή μας. Ο μεγαλόσωμος σκύλος Σάιμον δεν σταματά να είναι χαρούμενος χάρη στη Σόφι του



Οι γούνινοι φίλοι έχουν τρελές ενέργειες και τα κάνουν όλα εξαιρετικά όμορφα και εθιστικά. Ο μεγαλόσωμος σκύλος Σάιμον δεν σταματά να είναι χαρούμενος γιατί η Σόφι του αποφάσισε να τον κάνει ευτυχισμένο υιοθετώντας τον. Κάθε μέρα ο σκύλος της δείχνει πόσο εκτιμά τη ζωή της, αλλά πάνω από όλα πόσο την εκτιμά.

Υπάρχουν σκυλιά που υποφέρουν τρομερά από παραμέληση και αυτό πιθανότατα έπαθε ο Σάιμον. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλί, αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφο. Έχει μεγαλύτερο κεφάλι από το σώμα και κοντά πόδια.

Η Sophie, όταν τον έσωσε από το καταφύγιο, αποφάσισε να τον κάνει ένα τεστ DNA για να καταλάβει τι φυλή ήταν. Αποδείχθηκε ότι ο γούνινος σκύλος ανήκε στη ράτσα Basset Hound μόνο που σε σύγκριση με άλλους σκύλους της ίδιας ράτσας, έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν μοναδικό . Η Σόφι καταλαβαίνει καλά τη διάθεση του Σάιμον της μέσα από τα αυτιά και τις θέσεις της.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος έχει μάλιστα πολύ μεγάλα αυτιά που τον κάνουν πραγματικά όμορφο και από αυτά μπορείς να καταλάβεις αν είναι κουρασμένος, ενθουσιασμένος ή αν είναι χαρούμενος. Είναι ένας πολύ κοινωνικός σκύλος και του αρέσει να βρίσκεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους και με άλλα σκυλιά. Πιθανότατα πριν τον εγκαταλείψουν ήταν οικόσιτος σκύλος γιατί ανταποκρινόταν αμέσως στις βασικές εντολές για τα σκυλιά.

Τώρα ο μεγαλόσωμος σκύλος Σάιμον δεν σταματά να είναι χαρούμενος, γιατί έχει βρει πραγματικά τον έρωτα της ζωής του και αυτή είναι η πιο γλυκιά Σόφι. Μαζί κάνουν σχεδόν τα πάντα και ο σκύλος χαίρεται να τη συνοδεύει οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η ικανοποίησή του είναι εμφανής σε κάθε στιγμή της ημέρας. Ο Σάιμον βλέπει τον άνθρωπο ως τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του και δεν υπάρχει τίποτα που να τον κάνει πιο ευτυχισμένο.

Η γυναίκα ήθελε να μοιραστεί αυτή την υπέροχη ιστορία στο διαδίκτυο και ήθελε να στείλει ένα πραγματικά όμορφο μήνυμα . Η σωτηρία ενός σκύλου ανταμείβει και ο σκύλος θα ανταποδίδει πάντα αυτή τη γλυκιά χειρονομία.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: