Τραγικές ώρες στην "Elif" – Σε κρίσιμη κατάσταση η Ματσιντέ

June 2, 2022

Στην Elif, η Μελέκ ζει τραγικές στιγμές στο κελί την ώρα που ο Μαχίρ κινεί γη και ουρανό για να της βρει τον καλύτερο δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεσή της. Η Κιγιμέτ βάζει σκοπό να κάνει την Ελίφ να υποφέρει και να εκδικηθεί την οικογένεια Χακτανίρ.



Η Φιντάν γυρίζει στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης, ενώ όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνάνε τα πάντα. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα (δείτε εδώ το τραγικό φινάλε).

Survivor 5: «Το ΈΚΤΡΩΜΑ ηθικής που λέγεται Άρης... τα Κέρατα θα περνούσαν την στρατόσφαιρα» - Το tweet της Αντωνά και οι βωμολοχίες που σοκάρουν

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Το ΈΚΤΡΩΜΑ ηθικής που λέγεται Άρης... τα Κέρατα θα περνούσαν την στρατόσφαιρα» - Το tweet της Αντωνά και οι βωμολοχίες που σοκάρουν

Η Ασλί προσπαθεί να μιλήσει στη Χουμεϊρά αγια την άσχημη συμπεριφορά της Κιγιμέτ στην Ελίφ αλλά δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει: «Θέλω να μου υποσχεθείτε πως θα προσέχετε την Ελίφ πάση θυσία, ό,τι κι αν γίνει», της λέει. Ο Μαχίρ προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού με τον διάσημο δικηγόρο Φικρέτ Οβαλί σχετικά με την υπόθεση της Μελέκ, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Τραγικές ώρες στην 'Elif' - Σε κρίσιμη κατάσταση η Ματσιντέ

Στη συνέχεια επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και κάνει ό,τι μπορεί για να την εμψυχώσει λέγοντας πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητά της. Ομως, εκείνη δεν πιστεύει πως θα είναι σύντομα ελεύθερη και χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του Μαχίρ με την Κιγιμέτ, μοιράζεται μαζί του την ανησυχία της για την Ελίφ: «Φοβάμαι για την Ελίφ! Εχει μείνει μόνη της και κανείς δεν θα την προστατεύσει από την Κιγιμέτ. Θα της κάνει κακό κι εγώ δεν θα μπορώ να είμαι εκεί να τη σώσω», του ομολογεί με δάκρυα, ενώ εκείνος της απαντάει:

«Δεν είναι μόνη της, θα την προσέχω εγώ! Σου υπόσχομαι πως δεν θα πάθει τίποτα κι εσύ σύντομα θα είσαι ελεύθερη». Αργότερα στο κελί, η Φιντάν βρίσκει μια φωτογραφία της Ελίφ και τη σκίζει μπροστά στη Μελέκ, που γίνεται έξαλλη από θυμό. Η Τσιτσέκ προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη από τη Φιντάν, αναλαμβάνοντας μαζί με τη Μελέκ τις πιο βαριές δουλειές.

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

Πηγή

Διαβάστε επίσης: