Survivor 5 spoiler: ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΦΕΎΓΕΙ – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη 26/5

May 26, 2022

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο και λιγότεροι μένουν στον Άγιο Δομίνικο. Το Survivor 5 πλέον απαρτίζεται από πέντε κόκκινους και έξι μπλε αλλά… για πόσο ακόμα; Την Πέμπτη 26/5 έχουν επεισόδιο αποχώρησης κι ακόμη ένας θα μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα να μας πει τις εμπειρίες του.



Αυτή την εβδομάδα έχουμε μόνο δυο υποψήφιους προς αποχώρηση αφού η παραγωγή άλλαξε τους κανόνες της λόγω του ότι είχαν μείνει πολύ λίγοι παίκτες. Σπύρος Μαρτίκας από Κόκκινους και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τους μπλε… και το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιος είναι στο ξενοδοχείο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Το Twitter ξεφτίλισε την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Είναι μια άθλια ψεύτρα»

Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor

Δυο ονόματα που έχουν απασχολήσει πολύ κατά την συμμετοχή τους στο παιχνίδι για διάφορους λόγους. Ο Κωνσταντίνος τους κάνει όλους άνω κάτω ενώ ο Σπύρος στην αρχή είχε συζητηθεί για τον χαρακτήρα του ενώ τώρα τον βλέπουμε και πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ τρυφερό love story με την Βρισηίδα (δείτε εδώ πολύ… προσωπικά τους πλάνα) συμπρωταγωνίστρια.

Γενικά το κοινό με αυτούς τους δύο ήταν πολύ αμφιταλαντευόμενο αλλά όπως και να έχει… ένας μόνο μπορούσε να φύγει κι αυτός σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr είναι ο Κωνσταντίνος.

Ευτυχώς για την Βρισηίδα δηλαδή που θα μπορέσει να περάσει ακόμα λίγες ημέρες με τον αγαπητικό της στο νησί… Φαντάζεστε να αποχωρούσε ο Σπύρος τι κλάμα είχε να ρίξει; Απαπα…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: