Νεαρός που δεν ήξερε κολύμπι πήδηξε σε μια λίμνη και έσωσε ένα κουτάβι. Αγωνιζόταν να μείνει στη ζωή

May 22, 2022

Νεαρός που δεν ήξερε κολύμπι πήδηξε σε μια λίμνη και έσωσε ένα κουτάβι. Αγωνιζόταν να μείνει στη ζωή



Ο Connor Telfer διέκοψε τις διακοπές του στο Penllergare Valley Woods, στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να σώσει τον Charlie, έναν σκύλο που πήγε στον βυθό της λίμνης κυνηγώντας μερικές πάπιες.



Ένας νεαρός παραθεριστής στο Penllergare Valley Woods , στο Ηνωμένο Βασίλειο , έγινε ήρωας αφού έσωσε τη ζωή ενός σκύλου που πνίγονταν σε μια λίμνη. Ο Κόνορ Τέλφερ ταξίδευε με την κοπέλα του και τη μητέρα του, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο για να βοηθήσει έναν τετράποδο που βρισκόταν σε κίνδυνο .

Αν δεν ήταν η παρέμβαση του Κόνορ , το σκυλάκι θα μπορούσε να είχε πνιγεί , αλλά ο νεαρός ενήργησε γρήγορα . Πρόκειται για ένα από τα σκυλιά της Τζέιν Γουόρνερ , που απολάμβανε τη λίμνη όταν ο Τσάρλι , ο σκύλος της, έφτασε σε ένα βαθύ μέρος του νερού ενώ κυνηγούσε μερικές πάπιες .

«Όλοι γελούσαμε, ήταν τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις τις πάπιες να τον οδηγούν τριγύρω. Ωστόσο, η διάθεσή μας άλλαξε ξαφνικά όταν οι πάπιες μετέφεραν τον Τσάρλι σε μερικά καλάμια και κολύμπησαν μακριά του», είπε ο Warner στο SWNS , όπως αναφέρει το Fox .

Ήταν εκείνη τη στιγμή που ο γούνινος δεν έβρισκε τρόπο να επιστρέψει στην ακτή και πάλευε να μείνει στην επιφάνεια . «Ο Κόνορ δεν δίστασε. Έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια και μπήκε κατευθείαν στο νερό , φτάνοντας τον Τσάρλι , που μόλις είχε βυθιστεί . Στη συνέχεια ο Κόνορ άρπαξε τον Τσάρλι αλλά μπλέχτηκε στα καλάμια ο ίδιος», είπε η Γουόρνερ.

Με μεγάλη δυσκολία, ο Connor κατάφερε να βγάλει τον υγιή σκύλο πίσω στην ακτή , αλλά ήταν εντελώς εξουθενωμένος . «Έβαλε τον Τσάρλι στο έδαφος και σωριάστηκε σε έναν κοντινό βράχο δίπλα στο νερό», θυμάται ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο νεαρός άνδρας δεν είχε κολυμπήσει ποτέ πριν, αλλά παρόλα αυτά ανέλαβε την πρόκληση να σώσει τη ζωή της που ήταν σε κίνδυνο. «Είπε ότι το νερό ήταν πιο βαθύ από ό,τι πίστευε και δεν μπορούσε να πατήσει στο έδαφος και πραγματικά πάλεψε. Επειδή έκανε τόσο κρύο, έτρεμε και εμφανώς έπαθε σοκ», είπε η Warner.

Μετά από ένα γεμάτο γεγονότα ξεκίνημα των διακοπών του, ήλπιζε σε «όχι άλλες περιπέτειες».
Ο ιδιοκτήτης του Τσάρλι επαίνεσε τις ενέργειες της εφήβου και είπε ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για εκείνη καθώς ήταν ανάπηρη και ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να σώσει η ίδια το σκυλί.

Στον απόηχο του περιστατικού, ενώ είχε να κάνει με τον Τσάρλι, η κυρία Warner δεν έμαθε το όνομα ή τα στοιχεία του Connor, αλλά κατάφερε να τον εντοπίσει αφού δημοσίευσε έκκληση στο Facebook στη συνέχεια.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Αυτό το παλικάρι είναι ο ήρωάς μου!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: