Το Video Έχει Πάνω Από 10 Εκατ. Likes: «Ετσι Ξυπνάω Τον Κωφό Και Τυφλό Σκύλο Μου Για Να Μην Τρομάξει»

May 17, 2022

Το Video Έχει Πάνω Από 10 Εκατ. Likes: «Ετσι Ξυπνάω Τον Κωφό Και Τυφλό Σκύλο Μου Για Να Μην Τρομάξει»Το Video Έχει Πάνω Από 10 Εκατ. Likes: «Ετσι Ξυπνάω Τον Κωφό Και Τυφλό Σκύλο Μου Για Να Μην Τρομάξει»

Ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ιδιοκτήτης κωφού σκύλου με προβλήματα όρασης έγινε viral και συγκίνησε το διαδίκτυο.Ο Aiden Michael Mann είναι ιδιοκτήτης της Plum, μιας 10 μηνών σκυλίτσας, η οποία δεν ακούει, ενώ δεν βλέπει καλά. Καθώς όλοι τον ρωτούσαν πώς την ξυπνάει για να μην την τρομάξει, αφού δεν μπορεί να τον ακούσει, ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου μας δείχνει τον πολύ τρυφερό και γλυκό του τρόπο.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Aiden να τη φυσάει απαλά μέχρι να ξυπνήσει. Μπορεί στην αρχή η σκυλίτσα να τινάζεται ξαφνιασμένη, όταν όμως νιώθει τα χάδια του ιδιοκτήτη της, ηρεμεί αμέσως! «Πήρα την Plum τον Ιούλιο του 2019, ήταν έξι μηνών και το πιο γλυκό κουτάβι. Ήταν η πιο απλή απόφαση που έχω πάρει ποτέ, αξίζει ένα σπίτι όπου την αγαπούν και μια ευτυχισμένη ζωή» είπε ο ίδιος μιλώντας στο Bored Panda.

Οταν ο Aiden δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Tik Tok δε φανταζόταν ότι σε λίγες μέρες θα είχε ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια like και τις 50 εκατομμύρια προβολές!

@aiden_m365 Yes I know I have a hole in my shirt lol #plum #deaf #blind #doublemerle #fyp #fypage #cute #dog ♬ Surrender – Natalie Taylor

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συγκέντρωνε τόσα views. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα, όταν τσέκαρα το Tik Tok και είδα ότι το βίντεο είχε γίνει viral» είπε ο ίδιος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola and Plum (@lola_plum365)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aiden Michael Mann ????️‍⚧️ (@aiden_m365)

«Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να μάθει να επικοινωνεί μαζί μου. Της πήρε λίγο καιρό να μάθει το σπίτι» πρόσθεσε ο Aiden μιλώντας στο Bored Panda. Ο ίδιος μάλιστα, ο οποίος έχει ακόμα μια σκυλίτσα στο σπίτι, τη Λόλα. Στις δυο σκυλίτσες μάλιστα έχει δημιουργήσει το δικό τους προφίλ στο Instagram, το οποίο μετρά πάνω από 10 χιλιάδες followers! Πρόσφατα, μάλιστα προστέθηκε ακόμα ένα σκυλάκι στην οικογένεια!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola and Plum (@lola_plum365)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: