Συγκλονίζει η Κατερίνα Μονογυιού: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη

May 16, 2022

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για τον θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από πέντε μήνες σε τροχαίο με τη Ferrari του στα νότια προάστια.Τι είπε για τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού

«Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και… Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδελφό μου, όχι γιατί δεν το αξίζει να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί» είπε αρχικά.

Survivor 5: Η ανακοίνωση του Λιανού αναστάτωσε του παίχτες - "Προχωράμε σε νέα μίξη των ομάδων"

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Η ανακοίνωση του Λιανού αναστάτωσε του παίχτες - "Προχωράμε σε νέα μίξη των ομάδων"

«Και γι’ αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι, όπως θα ήθελε εκείνος» είπε εμφανώς συγκινημένη.

«Ήμασταν δεμένα αδέλφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ. Όμως ήταν ένας κανονικός αδελφός, που ήταν δίπλα στην αδελφή του. Προχωράμε» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε όσα είπε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: