Πάνω απ' όλα άνθρωποι: Η συγκινητική στιγμή στη Eurovision που ο Βρετανός τραγουδιστής παρηγορεί τον Ελβετό ενώ αυτός σπαράζει (video) – Eurovision

May 15, 2022

Κανένα βαθμό δεν πήρε η Ελβετία κατά τον χθεσινό τελικό της Eurovision 2022, τουλάχιστον από τη βαθμολογία του κοινού, με τον Ελβετό τραγουδιστή να βρίσκει παρηγοριά στον Σαμ Ράιντερ της Μεγάλης Βρετανίας. Με την ευκαιρία, δείτε το σκάνδαλο που ξέσπασε στην EBU.



Κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού της Eurovision 2022 ο τραγουδιστής Μάριους Μπέαρ της Ελβετίας ήταν απαρηγόρητος, καθώς ενώ πήρε 78 βαθμούς συνολικά από τις κριτικές επιτροπές, δεν φαίνεται να ενθουσίασε το κοινό και δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό από την ψηφοφορία του κοινού.

Survivor spoiler 15/05: Τα «έσπασε» όλα η Βρισηίδα Ανδριώτου - Έφυγε και ζητούσε να αποχωρήσει από το Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 15/05: Τα «έσπασε» όλα η Βρισηίδα Ανδριώτου - Έφυγε και ζητούσε να αποχωρήσει από το Survivor 5

Μάλιστα, σε βίντεο στην επίσημη σελίδα της Eurovision στο Instagram o Ράιντερ της Βρετανίας, που έχασε την πρωτιά μετά την ψήφο του κοινού, φαίνεται να παρηγορεί τον Μπέαρ της Ελβετίας ο οποίος δεν πήρε κανένα βαθμό. Στο βίντεο ο Ράιντερ αγκαλιάζει και χαϊδεύει τα μαλλιά του δακρυσμένου Μπέαρ.

Για την ιστορία, ο Μπέαρ συμμετείχε στη διοργάνωση με το τραγούδι «Boys do cry» που έγραψε ο ίδιος.

Η αιχμηρή δήλωση της Εύης Δρούτσα που θα συζητηθεί: "Από όταν βγήκε το #metoo οι γυναικοκτονίες..."

Η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και εξέφρασε την άποψη της τόσο σε σχέση με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, όσο και για το #metoo.

Σχετικά με το #metoo

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι από τότε που βγήκε το #metoo οι γυναικοκτονίες αυξήθηκαν. Ενώ, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Βγαίνουν γυναίκες που λένε, όταν ήμουν εγώ 28 ήρθε αυτός... από τότε που έγινε αυτό βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονα τους... εγώ ήθελα να το πουν όταν έγινε."

Σχετικά με την Eurovision

Η Εύη Δρούτσα είχε εκφράσει πριν από λίγο καιρό την άποψη της σχετικά με την ελληνική αποστολή, λέγοντας ότι θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στους καλλιτέχνες που μένουν στην Ελλάδα.

Στη σημερινή παρουσία της στο "Όλα γκουντ", εξέφρασε ξανά την άποψη σχετικά με το ποιος θα έπρεπε να πάει στη φετινή Eurovision, λέγοντας ότι θα έπρεπε να πάει ο Good Job Nicky.

Δείτε εδώ τι είπε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: