Αδέσποτoς Τραυματισμένος Σκυλάκος Αιμορραγεί Και Μπαίνει Σε Φαρμακείο Ζητώντας Βοήθεια!

May 15, 2022

Αδέσποτoς Τραυματισμένος Σκυλάκος Αιμορραγεί Και Μπαίνει Σε Φαρμακείο Ζητώντας Βοήθεια!Αδέσποτoς Τραυματισμένος Σκυλάκος Αιμορραγεί Και Μπαίνει Σε Φαρμακείο Ζητώντας Βοήθεια!

Σκύλος: Μια απίστευτη ιστορία μας έρχεται από την Τουρκία. Η φαρμακοποιός Banu Cengiz είναι η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας. Καθημερινά αφήνει μπροστά από το φαρμακείο της φαγητό για τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς της. Αυτό όμως που έγινε την συγκεκριμένη μέρα της ιστορίας μας δεν το περίμενε ούτε η ίδια.Πριν λίγο καιρό έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν κυκλοφόρησε στα socail media ένα βίντεο που δείχνει έναν αδέσποτο σκύλο να μπαίνει στο φαρμακείο και να ζητάει βοήθεια δείχνοντας της το τραυματισμένο του πόδι.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

«Με κοίταξε στα μάτια και μου έδειξε το ποδαράκι του που αιμορραγούσε. Το καθάρισα με αντισηπτικό, το έδεσα και του έδωσα αντιβίωση» λέει η Cengiz. «Μόλις τέλειωσα, ξάπλωσε στο πάτωμα για να με ευχαριστήσει. Ήταν σαν να μου λέει: ‘Σε εμπιστεύομαι’»

Η νεαρή φαρμακοποιός δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει ένα νέο σπιτικό για το αδέσποτο κουτάβι αλλά όπως λέει στο dodo, την επισκέπτεται συχνά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: