Αντανακλαστικά Τερματοφύλακα: Γυναίκα Ήρωας Σώζει Σκύλο Που Πέφτει Από Παράθυρο (Vid)

May 14, 2022

Αντανακλαστικά Τερματοφύλακα: Γυναίκα Ήρωας Σώζει Σκύλο Που Πέφτει Από Παράθυρο (Vid)



Αντανακλαστικά Τερματοφύλακα: Γυναίκα Ήρωας Σώζει Σκύλο Που Πέφτει Από Παράθυρο (Vid)

Αντανακλαστικά που θα ζήλευε και…ο Μπουφόν επέδειξε η συγκεκριμένη γυναίκα που έγινε ήρωας και viral σε όλο το διαδίκτυο. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με το πως η γυναίκα αρπάζει από κοντά τον σκύλο της, αφού πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού.



Οι αγαπημένοι μας τετράποδοι μερικές φορές πέφτουν θύματα ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της ζωής τους, μερικά από τα οποία αποδεικνύονται πολύ σοβαρά. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή στο Reddit από τον χρήστη u/pakooa , δεν αντιπροσωπεύει σύγκρουση με αυτοκίνητο ή πτώση σε χαράδρα. Όχι, αυτή τη φορά πρόκειται για έναν σκύλο που πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της.

Στο κλιπ, που μεταδόθηκε από το Newsweek , οι χρήστες του Διαδικτύου βλέπουν μια Αγγλίδα να στέκεται μπροστά στην εξώπορτα, παρέα με έναν ντελίβερι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της συζήτησής τους, 3 μικρές λέξεις βγαίνουν γρήγορα από το στόμα της γυναίκας: « Θεέ μου! « Θεέ μου! .

Πολλά εκατομμύρια προβολές σε λίγες μέρες

Η γυναίκα, πανικόβλητη, είχε εξαιρετικό αντανακλαστικό. Κατάφερε να πιάσει το κατοικίδιό της πριν αυτό χτυπήσει στο έδαφος. Για τον έλεγχο τυχόν τραυματισμών, ο σκύλος εξετάστηκε αμέσως από τον ιδιοκτήτη του.

Ευτυχώς, υπήρχε περισσότερος φόβος παρά κακό. « Ο σκύλος μου τα πάει περίφημα και δεν είχε τίποτα περισσότερο από ένα πονεμένο πόδι για μερικές ώρες », είπε η ηρωίδα. Η τελευταία συνέχισε λέγοντας ότι η γούνινη φίλη της δεν είχε κάνει ποτέ τέτοια τούμπα. Κατηγόρησε την απροσδόκητη συμπεριφορά στην πανδημία COVID-19. « Ήταν πάντα μια ανεξάρτητη σκύλα , αλλά υποθέτω ότι έχει κολλήσει από την πανδημία και εξακολουθεί να θέλει να είναι δίπλα μου », εξήγησε.

Από τότε που ανέβηκε, το βίντεο κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, κατέληξε στο TikTok, όπου έχει προβληθεί 4 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

@terrywiddows♬ original sound – Terry Widdows


Πηγή

Διαβάστε επίσης: