Δίνει το Παράδειγμα: Γνωστό Καφέ στο Ζούμπερι, Αγαπάει πολύ τις Αδέσποτες γατούλες και το Δείχνει

May 14, 2022

Δίνει το Παράδειγμα: Γνωστό Καφέ στο Ζούμπερι, Αγαπάει πολύ τις Αδέσποτες γατούλες και το ΔείχνειΑγαπάμε όλα τα ζώα. Όμως μια αδυναμία στις γάτες την έχουμε. Δεν θέλουμε να το κρύψουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με το γνωστό μπαρ «Ινδιάνος» που βρίσκεται στην όμορφη παραλία του Ζούμπερι. Εδώ, αν βρεθείτε, αξίζει να κάτσετε. Είναι η χαρά της γάτας. Ευτυχισμένα φουντωτά τετράποδα περιφέρονται και ομορφαίνουν το περιβάλλον. Αν είστε μόνοι σας και θέλετε να πιείτε τον καφέ σας, απλά καθίστε. Και σε λίγο, μετά την παραγγελία, θα εμφανιστούν οι νέοι σας φίλοι.Οι άνθρωποι του μαγαζιού του μαγαζιού αφήνουν τις γάτες να σουλατσάρουν μέσα έξω. Και φυσικά να αράζουν όπου θέλουν. Το καλοκαίρι δε που είναι ζέστη οι γάτες είναι μόνιμα σε κάποιο ίσκιο τεντωμένες και δεν δίνουν σε κανέναν και σε τίποτα σημασία. Και καλά κάνουν, εδώ που τα λέμε.

Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα τετραποδάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είτε από τη ζέστη είτε από το κρύο του χειμώνα είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς πλέον πολύ συχνές.

Βέβαια παραμένουν εξαιρέσεις καθώς, να μη γελιόμαστε, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα στο κατάστημά τους, ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν.

Για αυτό και εμείς πρέπει να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους ώστε να συνεχίσουν να βοηθούν τα ζώα, όπως μπορούν. Ακόμα και το γεγονός το ότι ένα μαγαζί δεν διώχνει τα ζώα είναι και αυτό βοήθεια.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]


Πηγή

Διαβάστε επίσης: