Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου;

May 14, 2022

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου. Τι μας περιμένει; Παράλληλα, δείτε τα 3 ζώδια που συγχωρούν την απιστία



ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Θα αισθανθείς και πάλι ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής, με τα άτομα που σε περιβάλλουν! Ωστόσο, προσπάθησε να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος την σημερινή ημέρα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις!

Survivor 5: «Κάηκαν» τα Φάρσαλα για τον Γιώργο Κατσαούνη - Πανδαιμόνιο στην επιστροφή του

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Κάηκαν» τα Φάρσαλα για τον Γιώργο Κατσαούνη - Πανδαιμόνιο στην επιστροφή του

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, θα ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, προκειμένου να διεκπεραιώσεις και τα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Ωστόσο, προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και να είσαι πιο επιεικής μαζί του! Η σημερινή σου τελειομανία, πολύ πιθανόν να σε αγχώσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, έχεις μία χαρούμενη διάθεση και ανάγκη να το ρίξεις έξω και να το γλεντήσεις! Κοινωνικοποιείσαι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο περιβάλλον σου! Αισθάνεσαι λοιπόν και πάλι περιζήτητος και δημοφιλής, μέσα σε κάθε σου δράση και επαφή! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αναζητάς διακαώς την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού! Λες όχι σε εξόδους και ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, αφού προτιμάς και επιλέγεις, να προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στα οικογενειακά σου θέματα! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική, για να διορθώσεις παλιά λάθη και προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις και να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή! Θα έχεις την ευκαιρία, να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να κάνεις δημόσιες σχέσεις που σε ωφελούν με κάθε τρόπο! Να αναμένεις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες μετακινήσεις!

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

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, επικεντρώνεσαι στην προστασία των κεκτημένων σου και στις ηθικές σου αξίες! Χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή υπομονή και πειθώ στον λόγο σου, σε κάθε σου διαπροσωπική επαφή και συναναστροφή! Θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, να νιώσεις ασφαλής με ποικίλους τρόπους, αλλά να απολαύσεις και συναισθηματική πληρότητα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα θα έρθουν πολλές εξελίξεις που σε αφορούν και θα νιώσεις το επίκεντρο! Γνωρίζεις πως να προωθήσεις τον βελτιωμένο εαυτό σου, τα σχέδια σου και να πετύχεις τους στόχους και τους σκοπούς σου! Χαρακτηρίζεσαι από γοητεία και δυναμισμό, αλλά και από νεύρα και εγωκεντρισμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της ψυχολογίας σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Έτσι, θα καταφέρει να απαλλαχθείς από φοβίες, ανασφάλειες και άγχη με περίσσια ευκολία! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δράσεις παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η φιλία είναι ο τομέας που θα επικεντρωθείς την σημερινή ημέρα! Βασίζεσαι ουσιαστικά στις επαφές με τους φίλους σου και τα γεγονότα που τους αφορούν! Πάρε δυναμικά την απόφαση, να κοιτάξεις μπροστά, να κάνεις αλλαγές και να βοηθήσεις με διάφορους τρόπους κάθε διαπροσωπική σου επαφή και συναναστροφή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι στους υψηλούς σου στόχους και ξέρεις τι να κάνεις για να τους πετύχεις! Πετυχαίνεις βελτίωση κοινωνικής εικόνας, αφού κερδίζεις με ευκολία την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Είσαι πλέον ώριμος, δυναμικός, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με διάφορα ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν και σε ευχαριστούν! Έχεις ανάγκη, για επικοινωνία, συναναστροφές, πληροφορίες, συνομιλίες, συναντήσεις και κοινωνικότητα! Θα δεις, πως την σημερινή ημέρα, θα βγεις κερδισμένος, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε τομέα!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι πιο διαισθητικός και διορατικός, γεγονός που σε καθιστά ικανό να καταφέρεις μέσα από παρατήρηση συμπεριφορών και κινήσεων, να καταλάβεις τι ακριβώς κρύβει ο άλλος στον μυαλό του, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε εσένα! Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεγελάσει, αφού δεν βλέπεις τίποτα επιφανειακά!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: