Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σάλος και Αντιδράσεις για Φωτογραφία που Φαίνεται να Πατάει τον σκύλο της

May 13, 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σάλος και Αντιδράσεις για Φωτογραφία που Φαίνεται να Πατάει τον σκύλο τηςΕπικριτικά σχόλια έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην οποία φαίνεται να πατά τον σκύλο της εκπομπής.
Πλήθος επικριτικών σχολίων έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην οποία φαίνεται να πατά τον σκύλο της εκπομπής.«Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία αλλά η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις.

«Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος;», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης ενώ ένας κάποιος άλλος ρώτησε την Σ. Τσιμτσιλή «γιατί ακριβώς τον πατά;».

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει το πλήθος, η παρουσιάστρια του Αpha απάντησε πως τον αρκούδο τον λατρεύουμε, είναι η μασκότ μας, ωστόσο τα αρνητικά σχόλια δεν κόπασαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: