Δεν Το Έβαλε Ποτέ Κάτω: Της Βγήκε Το Παπούτσι, Γύρισε Πίσω, Το Έβαλε Και Νίκησε Σε Αγώνα 200μ (Vid)

May 13, 2022

Δεν Το Έβαλε Ποτέ Κάτω: Της Βγήκε Το Παπούτσι, Γύρισε Πίσω, Το Έβαλε Και Νίκησε Σε Αγώνα 200μ (Vid)Δεν Το Έβαλε Ποτέ Κάτω: Της Βγήκε Το Παπούτσι, Γύρισε Πίσω, Το Έβαλε Και Νίκησε Σε Αγώνα 200μ (Vid)

Μια μαθήτρια έχασε το παπούτσι της στην εκκίνηση ενός αγώνα 200 μέτρων αλλά αφού γύρισε για να το ξαναβάλει, κατάφερε να κερδίσει και τον αγώνα στο τέλος.Συγκεκριμένα, το κορίτσι που ονομάζεται Lay Lay, έχασε το δεξί της αθλητικό παπούτσι μόλις ξεκίνησε ο αγώνας. Αντί να αποχωρήσει από το σπριντ, αποφάσισε να επιστρέψει και να το ξαναβάλει.

Όσοι είδαν τον αγώνα, παρατήρησαν ότι το κορίτσι που ονομαζόταν Lay Lay, μπήκε σε μπελάδες μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα λόγω του παπουτσιού.

Αφού το έβαλε ξανά, προσπάθησε να προλάβει τους συναθλητές της, ενώ οι συγγενείς της που ήταν στις κερκίδες την ενθάρρυναν. Η μικρή πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και δέχτηκε τα χειροκροτήματα όλων.

Το βίντεο από την εκπληκτική κούρσα δημοσιεύτηκε στο Twitter και στο YouTube όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές.

Κάποιοι σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς η Lay Lay είναι η κόρη του επαγγελματία πυγμάχου Terrence Crawford που έχει λάβει πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου WBO welterweight από το 2018.

Ο Crawford έχει τρεις γιους και τρεις κόρες, η μία από τις οποίες λέγεται Lay Lay.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: