«Περνάμε πολύ ωραία…» – Σούσουρο με τον «εραστή» της Άντζελας Γκερέκου μετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

May 12, 2022

Η Άντζελα Γκερέκου δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, μα αποτελεί και μια ικανότατη γυναίκα, που πετυχαίνει σε οτιδήποτε καταπιάνεται, αποτελώντας εξαιρετικό παράδειγμα για όλες, ενώ αυτό τον καιρό την καμαρώνουμε, μεταξύ άλλων, στη «Γη της Ελιάς» ως «Αθηνά».



Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, μίλησε… ο εραστής της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Σπύρο Νικολαΐδη στο πλατό του «The 2Night Show» για μια συνέντευξη «γνωριμίας» με τον νεαρό ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη «Γη της Ελιάς».

Survivor spoiler 14/05: Μαζί Άρης Σοϊλέδης - Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αυτές είναι οι νέες ομάδες! Που πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 14/05: Μαζί Άρης Σοϊλέδης - Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αυτές είναι οι νέες ομάδες! Που πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Μιλάμε πάντα για τον «Δημήτρη», τον υποτιθέμενο γιο της «Αθηνάς» που, όπως αντιλαμβανόμαστε από το πρώτο κι όλα επεισόδιο, είναι στην πραγματικότητα ο εραστής της, με τον οποίο σκοπεύουν να «ξεκοκκαλίσουν» την περιουσία του μακαρίτη Ιπποκράτη.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης λοιπόν, ο οποίος συστήθηκε μέσα από αυτόν τον καθόλου «συμπαθητικό» ρόλο, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες όπου ζούσε και εργάζονταν για δύο χρόνια περίπου στην αρχή της πανδημίας.

Οι λόγοι ήταν οικογενειακοί και οικονομικοί, αφού το πρώτο lockdown στην Καλιφόρνια, που προηγήθηκε κατά μερικές εβδομάδες του αντίστοιχου ελληνικού, ήταν η αιτία να ανασταλούν γυρίσματα, επιδείξεις και φωτογραφίσεις. Ανάμεσά τους και τα γυρίσματα μιας σειρά για το Netflix στην οποία ο ηθοποιός κρατούσε έναν ρόλο.

Τα γυρίσματα στη «Γη της Ελιάς» και η σχέση Γκερέκου-Νικολαΐδη

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Σπύρος Νικολαΐδης δέχτηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να παίξει στη «Γη της Ελιάς», χωρίς να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα υποδύονταν, πόσο μάλλον όταν θα τον βλέπαμε σε φλογερές ερωτικές περιπτύξεις με την Άντζελα Γκερέκου, η οποία φυσικά και είχε γίνει γνωστή πρώτα από ταινία που έγραψε ιστορία.

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

Πως ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά και ποια ήταν τα αισθήματά του όταν πληροφορήθηκε πως ήταν ζευγάρι; Το εξηγεί ο ίδιος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν βλέπεις πρώτη φορά την Άντζελα Γκερέκου, ανατριχιάζεις – δεν υπάρχουν λόγια. Της έχω μεγάλη αδυναμία, είναι μια πολύ καλή συνεργάτιδά μου, περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα.

Τώρα, όταν έμαθα ότι θα είμασταν ζευγάρι, είπα Ο.Κ. Ντρεπόμουνα πολύ -λογικό- αλλά εντέλει ντρεπόμασταν ο ένας τον άλλον εξίσου που ίσως μας βοήθησε να τα βρούμε κάπου στη μέση».

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της «Γης της ελιάς» ο Σπύρος Νικολαΐδης θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της σειράς του Netflix, όπου και θα τον δούμε προσεχώς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: