Survivor 5: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι…» – Ξέσπασε σε λυγμούς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

May 12, 2022

Συγκινημένος στο επεισόδιο της Τετάρτης 11/5 στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μετά την επικοινωνία με τους δικούς του, καθώς ήταν ξάγρυπνος όπως είπε όλο το βράδυ επειδή σκεφτόταν ότι μπορεί η σημερινή, να είναι η τελευταία του μέρα στο παιχνίδι, και είναι η πρώτη φορά που νιώθει έτσι.



Ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε ο Εμμανουήλ στην κάμερα

Ο παίκτης δήλωσε πως το βράδυ δεν κοιμήθηκε, μιας και σκεφτόταν όλα όσα έχει ζήσει στο παιχνίδι, και είναι η πρώτη φορά που έχει αγχωθεί με την υποψηφιότητα του, καθώς αν φύγει δεν θα του αρέσει καθόλου. Προσπάθησε μάλιστα να μιλήσει στους συμπαίκτες του για τα όσα σκέφτεται αλλά και πάλι λύγισε και απομακρύνθηκε από την καλύβα…

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι – Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

«Κανονίστε να κάνετε καμία μ@λ@κία…»

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor 5 εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραμένει φανατικός τηλεθεατής και σχεδόν σε κάθε επεισόδιο σχολιάζει τις εξελίξεις και τους καυγάδες.

Ο δημοσιογράφος ωστόσο πολλές φορές μιλά με… αιχμηρό τρόπο για μερικούς πρώην συμπαίκτες του, ενώ για άλλους δείχνει φανερά την υποστήριξή του. Ο Λάμπρος λοιπόν όπως φαίνεται παρακολούθησε το χθεσινό 9/5 επεισόδιο του Survivor 5 και μεταξύ άλλων σχολίασε τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ (δείτε εδώ ποιοι είναι οι υπόλοιποι), μέσα από μια φωτογραφία του ίδιου που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από το διάστημα που συμμετείχε στο παιχνίδι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: