Survivor 5: «Οι “ουρές”, “ουρές” μένουν» – Ο Χρήστος Δάντης "ξεφτίλισε" την Σοφιάνα

May 10, 2022

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν μερικές μέρες η Σοφιάνα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση του Χρήστου Δάντη, με αφορμή μια φωτογραφία που δημοσίευσε.



Συγκεκριμένα, η Σοφιάνα υποστήριξε δημόσια μέσα από τα social media τον Άρη, ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε έντονη κόντρα με την Ασημίνα και αντί να στηρίξει εκείνη, που είναι φίλη της, παρακίνησε τον κόσμο να ψηφίσει τον Σοϊλέδη.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 11/5: ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ! Βγήκε ο παίκτης που αποχωρεί

“Ξεσκέπασε” την Σοφιάννα ο Χρήστος Δάντης

Αυτό λοιπόν φαίνεται πως ενόχλησε τον Χρήστο Δάντη, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την εν λόγω φωτογραφία της Σοφιάνας, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η πέτρα έρχεται από κοντά Ασημίνα. Αλλά μην ανησυχείς. Οι “ουρές”, “ουρές” μένουν».

Καταπέλτης η Ασημίνα για την άδικη αποχώρηση της Σοφιάνας

Στο 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τις πρώτες αντιδράσεις στην καλύβα των μπλε μετά την αποχώρηση της Αβραμάκη από το παιχνίδι. Μπορεί οι συμπαίκτες της να έκλαιγαν και να σχολίαζαν πως ήταν άδικο αυτό που έγινε, όμως η Ασημίνα από τους κόκκινους σχολίασε την κατάσταση αυτή.

Η ίδια, η οποία ήτα πολύ κοντά με τον πρώην παίκτρια μίλησε πολύ στεναχωρημένη στην κάμερα για την αποχώρηση της, τονίζοντας πως η φίλη της την πάτησε από το παρέακι, στο οποίο ανήκε. Μάλιστα ανέφερε πως της είχε πει να προσέχει αλλά εκείνη είχε ”χαθεί” σε όλα αυτά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: