Ξέσπασε Σε κλάμματα στο Ελλάδα έχεις ταλέντο: Δεν κατάφερε να Συγκρατήσει τα Δάκρυά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

May 9, 2022

Ξέσπασε Σε κλάμματα στο Ελλάδα έχεις ταλέντο: Δεν κατάφερε να Συγκρατήσει τα Δάκρυά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου



Το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ρίχνει αυλαία απόψε το βράδυ και σε λίγη ώρα πρόκειται να μάθουμε πιο είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας μας.



Ένας από τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό είναι και ο μικρός Δημήτρης που έχει καταγωγή από την Κρήτη και τιμά τον τόπο του και τις παραδόσεις με τον χορό του. Ο μικρός Δημήτρης που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις χορευτικές του φιγούρες στους κρητικούς χορούς, στον τελικό έκανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να συγκινηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Ανραούτογλου δάκρυσε βλέποντας τον Δημήτρη να χορεύει πάνω στη σκηνή του show.

«Καμιά φορά δε μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι γιατί δε με ενδιαφέρει, μπορεί να με περάσουν κάποιοι για υπερβολικό. Είναι μια βραδιά μόνο για χαρά. Επειδή όμως έχουμε απομακρυνθεί οι νεοέλληνες από πολά πράγματα, όπως την παράδοση, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω. Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η φωνή του έσπασε.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε λέγοντας, «Είμαστε μια χώρα που μας ζηλεύουν πάρα πολύ γιατί έχουμε πάρα πολλά πράγματα και βλέπω το μέλλον. Και το μέλλον αυτό ειναι υπέροχο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δημήτρη μου μπράβο»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: