Τρεις Ημέρες Μέσα Σε Κουτί: Γάτα Ταξίδεψε Κατά Λάθος 500 Χιλιόμετρα Κλεισμένη Μέσα Σε Κουτί

May 9, 2022

Τρεις Ημέρες Μέσα Σε Κουτί: Γάτα Ταξίδεψε Κατά Λάθος 500 Χιλιόμετρα Κλεισμένη Μέσα Σε ΚουτίΤρεις Ημέρες Μέσα Σε Κουτί: Γάτα Ταξίδεψε Κατά Λάθος 500 Χιλιόμετρα Κλεισμένη Μέσα Σε Κουτί

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε η Sunny και ο ιδιοκτήτης της. Η γλυκύτατη γατούλα…χώθηκε κατά λάθος σε κουτί που έπρεπε να σταλεί ταχυδρομικώς. Κι έτσι ταξίδεψε για πάνω από τρεις ημέρες περίπου 500 χιλιόμετρα από το Hagen στο Pressath στη Βαυαρία της Γερμανίας.Ο εφιάλτης για τη γάτα και τον ιδιοκτήτη της ξεκίνησε όταν ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου έφτασε σε ένα μεγάλο κουτί. Όμως ο άντρας αποφάσισε να τα επιστρέψει όλα, αλλά όταν έκλεισε το κουτί δεν κατάλαβε ότι η Σάνι δεν είχε αντισταθεί στη γοητεία του χαρτονένιου κουτιού και αποκοιμήθηκε εκεί. Έτσι ο άντρας έκλεισε τη γάτα μέσα και την έστειλε.

Και σαν να μην έφταναν τα 500 χιλιόμετρα που διανύθηκαν, το κουτί έμεινε σχεδόν 48 ώρες στο ταχυδρομείο στο Χαμ πριν παραδοθεί στον παραλήπτη. Αλλά ακόμα και όταν έφτασε στον προορισμό του, το κουτί παρέμεινε κλειστό για σχεδόν 30 ώρες. Και έτσι ένα ταξίδι που μπορούσε να γίνει έστω και σε μια μέρα διήρκεσε πάνω από τρεις ημέρες για τη Sanny.

Οι υπάλληλοι του τμήματος επιστροφών της «ATP Autoteile» έμειναν φανερά έκπληκτοι όταν άνοιξαν τη συσκευασία: «Όταν άνοιξα το χάρτινο κουτί και είδα μια γάτα να πετάγεται από το πουθενά, ήταν ένα σοκ – λέει ένας υπάλληλος -. Μετά ενθουσιαστήκαμε όλοι: ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και επίσης ανησυχούσαμε πολύ για την υγεία του».

Για καλή του τύχη τα πήγαινε καλά και χάρη στη διεύθυνση του αποστολέα, ήταν εύκολο να βρεθεί ο ιδιοκτήτης που έτρεξε στο αυτοκίνητο για να πάρει το περιπετειώδες αιλουροειδές του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: