Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά ως Δημοσθένης (photo)

May 9, 2022

Οι εξελίξεις στη σειρά τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να προστεθεί στο καστ της σειράς του MEGA. Ποιος ηθοποιός – σεναριογράφος μπαίνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ως Δημοσθένης;



Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Γη της Ελιάς: «Μαύρα σύννεφα» στη σχέση Φίλιππου – Βασιλικής μετά το ατύχημα

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

Ο Κούλλης Νικολάου μπαίνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Ο ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, σύμφωνα με δικές μας αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, είναι ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος θα υποδυθεί τον Δημοσθένη, έναν μαφιόζο που ηγείται της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Κωνσταντίνος. Πρόκειται για ένα σκοτεινό χαρακτήρα ο οποίος αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές στη σειρά.

κουλλησ-νικολαου

Ποιος είναι ο Δημοσθένης στη Γη της Ελιάς;

Το όνομα του Δημοσθένη έχει ακουστεί μέχρι σήμερα από τα στόματα του τον Κωνσταντίνου και του Στάθη. Ο μεν Κωνσταντίνος συνεργάζεται με τον Δημοσθένη, ο δε Στάθης είναι ξάδελφος του Δημοσθένη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πλησιάζει η ώρα που θα δούμε και το πρόσωπο του Δημοσθένη στη σειρά. Ο τελευταίος θα εμφανιστεί στη Μάνη και θα έχει συναντήσεις τόσο με το Στάθη όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο στον οποίο θα τρίξει τα δόντια και θα του δώσει παράλληλα νέες κατευθυντήριες οδηγίες.

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

Πηγή: Youfly.com

Νέο «αίμα» στη «Γη της Ελιάς»: Ο Βασίλης Μίχας εισβάλλει στην σειρά

Οι ανατροπές συνεχίζονται να διαδέχονται η μία την άλλην στην σειρά του ΜEGA και νέοι ηθοποιοί έρχονται για να φέρουν στο προσκήνιο νέες εξελίξεις που αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως πολύ σύντομα στην σειρά θα δούμε και την Νίκη Παλληκαράκη, σε έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα ταράξει τα νερά των πρωταγωνιστών. Ωστόσο, ο Αλέξης Μίχας σήμερα στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, αποκάλυψε πως ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο Βασίλης Μίχας θα έχει πολύ μεγάλη αγωνία. Τον ηθοποιό τον απολαύσαμε τελευταία φορά στην σειρά του STAR, Έρωτας με Διαφορά, η οποία έριξε αυλαία τον Δεκέμβρη.

Διαβάστε επίσης: