Survivor 5: «Τοίχο τοίχο, όπως λέω εγώ…» – Βάζει μπρος να διώξει παίκτες ο Εμμανουήλ

May 9, 2022

Μπλε και κόκκινοι την Κυριακή 8/5 θα πρέπει να αγωνιστούν σε έναν ιδιαίτερο και με ανατροπές αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 και λίγο πριν προετοιμαστούν για να τα δώσουν όλα ακούσαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σε μια κουφή δήλωση από αυτές, που συχνά μας συνηθίζει να κάνει.



Στην προσωπική του δήλωση στην κάμερα λοιπόν, ανέφερε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα μιας και είναι ώρα, όποιος χάσει την ασυλία να την ”κάνει” για Ελλάδα και αφήσει το πεδίο στον Δομίνικο ελεύθερο. Μάλιστα για να εκφράσει την επιθυμία του αυτή είπε μια φράση, που προκαλεί σε πολλούς γέλιο, στο παρακάτω βίντεο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Με τελικό σκορ 6/5 – Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ πριν τον αγώνα ασυλίας στο Survivor 5

«Ένας μεγάλος έρωτας…» – Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη

Στο 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να ανατρέπονται φανερά οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας, την οποία και σχολίασε η Ασημίνα ως πολύ άδικη και στημένη. Και ενώ λοιπόν η ομάδα έκλαιγε και και σχολίαζε την απουσία της από την καλύβα, ο Εμμανουήλ πήρε το λόγο και έκανε μια απίστευτη δήλωση.

Εκείνος ήταν ο πρώτος, ο οποίος είχε βγάλει στη φόρα φήμες για φλέρτ μεταξύ Άρη και Σοφιάνας. Τώρα, που εκείνη δε βρίσκεται ανάμεσα τους θέλησε να δημιουργήσει έναν νέο έρωτα. Αυτό λοιπόν, που βρήκε να δημιουργήσει ως ειδύλλιο αφορούσε τη Ναυσικά και τον ποδοσφαιριστή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: