Αργυρώ Καλλιάφα — Η Εντυπωσιακή Εγγονή Της Τασσώ Καββαδία, Η Σχέση Τους Και Η Μάχη Με Την Ανορεξία

May 9, 2022

Αργυρώ Καλλιάφα — Η Εντυπωσιακή Εγγονή Της Τασσώ Καββαδία, Η Σχέση Τους Και Η Μάχη Με Την ΑνορεξίαΑργυρώ Καλλιάφα | Η Εντυπωσιακή Εγγονή Της Τασσώ Καββαδία, Η Σχέση Τους Και Η Μάχη Με Την Ανορεξία

Η Αργυρώ Καλλιάφα, η εντυπωσιακή εγγονή της Τασσώ Καββαδία, μας «συστήνεται» και μιλάει για τη σχέση τους και τη μάχη της με την ανορεξία.Την Τασσώ Καββαδία όλοι τη γνωρίζουμε, την εγγονή της όμως, Αργυρώ Καλλιάφα, την μάθαμε τώρα, μιας και παραχώρησε συνέντευξη στην “Ελένη”.

Η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε στη σχέση με τη γιαγιά της λέγοντας: “Είχα κάποια βιώματα μαζί της, ήταν πάρα πολύ γλυκιά γενικά. Είχε φοβερή αξιοπρέπεια ως άνθρωπος. Όταν είσαι μικρός δε μπορείς να το διαχωρίσεις 100%. Στο μυαλό σου είναι ότι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν τόσο έντονη η διαφορά της. Ήταν τόσο ήρεμη, που έμοιαζε από κοντά σαν άλλος άνθρωπος. Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν στο πώς την αντιμετώπιζαν στον δρόμο, έκαναν τον σταυρό τους, φτύνονταν”.

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στη μάχη της με τη νευρική ανορεξία, λέγοντας: “Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο”.

Δες όσα είπε:

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: