Αγάθη Και Βαλεντίνη Ράντη — Δες Πως Είναι Σήμερα Και Τι Κάνουν Οι «Δίδυμες» Του STAR

May 9, 2022

Αγάθη Και Βαλεντίνη Ράντη — Δες Πως Είναι Σήμερα Και Τι Κάνουν Οι «Δίδυμες» Του STAR



Αγάθη Και Βαλεντίνη Ράντη | Δες Πως Είναι Σήμερα Και Τι Κάνουν Οι «Δίδυμες» Του STAR

Καλεσμένες στην εκπομπή Love It βρέθηκαν οι αδελφές Αγάθη Ράντη και η Βαλεντίνη Ράντη – Πώς είναι σήμερα η ζωή τους, ποια ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και η επιλογή της εξωσωματικής



Η Αγάθη Ράντη, η οποία μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Βαλεντίνη εργάζονταν για χρόνια στο Star ως δημοσιογράφοι, οσονούπω θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

«Εγώ δυσκολεύτηκα να μείνω έγκυος για αυτό και η αδερφή αλλά και όλοι ήταν πολύ κοντά μου στην προσπάθεια που κάναμε. Θα ήθελα κιόλας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας να ευχηθούμε σε όλες τις μαμάδες αλλά και σε όλες τις γυναίκες που θα ήθελαν να γίνουν μαμάδες και δεν μπορούν» δήλωσε η Αγάθη Ράντη μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Και πρόσθεσε: «Έκανα εξωσωματική για να μείνω έγκυος, οι αποτυχίες ήταν αρκετές, θέλει πολύ στήριξη αυτή η προσπάθεια και ιδιαίτερα από τον σύζυγο. Εγώ πέρυσι είχα μία αποτυχία, πήγε να ξεκινήσει κάτι και δεν προχώρησε. Οι γυναίκες που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία θέλουν πολύ στήριξη, ιδιαίτερα ψυχολογική. Ένας καλός πατέρας φαίνεται από τον τρόπο που φροντίζει τη μητέρα όταν έρχεται το παιδί».

Η Βαλεντίνη Ράντη, συγκινημένη με τα όσα δήλωσε η αδερφή της, θέλησε να μιλήσει και για τη μητέρα τους, τονίζοντας πως όλα τα οφείλουν σε εκείνη.

«Η μητέρα μας είναι ο φάρος της ζωής μας. Είναι το λιμάνι μας, είναι το αποκούμπι μας και της χρωστάμε ότι είμαστε και δεν είμαστε, μας μεγάλωσε μόνη της. Με τον πατέρα μας είχαμε σχέσεις μέχρι ένα σημείο στη ζωή μας, ωστόσο, μετά από κάποια στιγμή ήταν επιλογή του να μην έχει σχέσεις μαζί και έκανε μία άλλη οικογένεια. Τώρα δεν ζει δυστυχώς και σε αυτό το κομμάτι μας βοήθησε η μαμά μου», είπε συγκινημένη η Βαλεντίνη Ράντη.

Δες όλη τη συνέντευξή τους στο Love it:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: