Ξεσπά η Έλενα Αθανασοπούλου και απαντά γιατί αποκαλεί τον εαυτό της «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! (Βίντεο)

May 8, 2022
Ερωτηματικά προκάλεσε η φράση της Έλενας Αθανασοπούλου που αυτοαποκαλείται …Γεώργιος Καραϊσκάκη.

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η φράση της Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της… Γεώργιο Καραϊσκάκη.



Δείτε επίσης: «Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου…» – Σοκάρει η ηθοποιός που κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο (Video)

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

«Πέρασα στο στάδιο του θυμού και όσο ανακάλυπτα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα εξαγριωνόμουν. Δεν το ανεχόμουν άλλο. Μετά τον θυμό έπρεπε να γίνω Καραϊσκάκης», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Καραϊσκάκης σημαίνει ότι πρέπει να έχω δύναμη. Μιλάμε για βιασμό. Πρέπει να είμαι ο Καραϊσκάκης και μη σου πω όλη η Φιλική Εταιρία. Είναι βιασμός, δεν είναι καν σεξουαλική παρενόχληση. Δεν σηκώνει αστεία και πρέπει να είμαι ο Καραϊσκάκης».

Τη δήλωσή της σχολίασε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

«Ο κόσμος, ακούγοντας όλα αυτά τα πράγματα, έχει συγκλονιστεί. Έχει φοβερή ένταησ η κυρία, αλλά το προφίλ ενός ανθρώπου που έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό, εάν είναι σε μερικές ημέρες είναι τελείως διαφορετικό όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να βγάλεις άλλα προφίλ, να πεις ότι η κυρία έχει υποστεί το ένα ή το άλλο. Επίσης, είναι και λάθος να προσπαθήσεις να συνταιριάξεις τον βιασμό με το προφίλ αυτή τη στιγμή που μιλάει», είπε.

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

Οργή Κώστα Κωστόπουλου για Έλενα Αθανασοπούλου: «Απειλές, ψεύδη και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης»

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο MEGA και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη για όσα υποστηρίζει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου. Μεταξύ άλλων, ο πρώην σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» έκανε λόγο για απειλές και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης.

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ του Μεγάλου Καναλιού τόνισε πως «ο Κώστας Κωστόπουλος μιλάει ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης και λέει ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας παραιτείται από τον πολύ σημαντικό ρόλο του και από την πολύ μεγάλη επιτυχία την οποία κάνει φέτος.

«Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με όσα λέει η Έλενα Αθανασοπούλου, πρόκειται για μια μήνυση στην εισαγγελία η οποία πήγε στις αστυνομικές αρχές και θα ξεκινήσει εξέταση» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη συνομιλία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο.

«Ο Κώστας Κωστόπουλος λέει ξεκάθαρα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο MEGA.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: