«Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα»: Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

May 8, 2022

«Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα»: Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου





Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Tον Μεγάλο Τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου οι τηλεθεατές από τον ANT1 και το τελευταίο επεισόδιο ήταν γεμάτο γεμάτο χορούς, ερμηνείες και συγκίνηση.

Οι 12 φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν ολοκληρωμένα acts και να διεκδικήσουν τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό ήταν και ο μικρός Δημήτρης που έχει καταγωγή από την Κρήτη και τίμησε τον τόπο του και τις παραδόσεις με τον χορό του.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και δάκρυσε.

«Καμιά φορά δε μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι γιατί δε με ενδιαφέρει, μπορεί να με περάσουν κάποιοι για υπερβολικό. Είναι μια βραδιά μόνο για χαρά. Επειδή όμως έχουμε απομακρυνθεί οι νεοέλληνες από πολλά πράγματα, όπως την παράδοση, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω. Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγκινημένος.

«Είμαστε μια χώρα που μας ζηλεύουν πάρα πολύ γιατί έχουμε πάρα πολλά πράγματα και βλέπω το μέλλον. Και το μέλλον αυτό ειναι υπέροχο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δημήτρη μου μπράβο», συνέχισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: